Victor Dobre este Director Executiv IAA
Joi, 24 August 2006

Victor Dobre este Director Executiv IAA

( AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Dupa mai bine de 13 ani de activitate, IAA Romania desemneaza un Director Executiv la conducerea organizatiei în persoana lui Victor Dobre (foto), Ex Managing Director la Scala JWT. Dobre a plecat de la agentia de publicitate  în cursul lunii iulie, dupa ce a condus-o, în calitate de Managing Director, din 1999.

IAA România - Prima structura executiva

Victor Dobre a declarat pentru AdPlayers ca “este pentru prima data în România când organizatia (IAA Romania) are o structura executiva”.

Initiativa înfiintarii unei astfel de pozitii, spun oficialii filialei românesti a organizatiei, apartine Comitetului Director IAA si vine ca o consecinta fireasca a demersurilor intreprinse de IAA România în ultimii ani, dedicate cresterii nivelului industriei de publicitate din România.

Noul Director Executiv va colabora permanent cu Board-ul IAA Romania pentru dezvoltarea si implementarea unor proiecte complexe ce se vor adresa atât industriei în forma ei actuala cât si celor care aspira la o cariera în marketing, publicitate sau media.

Potrivit IAA, motivele investirii lui Victor Dobre în noua pozitie îl constituie cei peste 7 ani de experienta la conducerea unei agentii de publicitate, spiritul si dorinta de actiune precum si comuniunea de viziune dintre Comitetul Director al IAA si noul Director Executiv.

Felix Tataru: " Cea mai potrivita alegere"

„Victor este cea mai potrivita alegere pentru pozitia de Director Executiv al IAA Romania”, a declarat Felix Tataru, Presedinte IAA Romania . ''IAA îsi propune sa tina pasul cu acestea si cred ca experienta de management si implementare ale Domnului Victor Dobre adaugate la experienta de coordonare a filialei IAA România de catre Doamna Irina Iliescu vor conduce la atingerea obiectivelor propuse de catre Comitetul Director IAA în fata membrilor sai.

„Sunt onorat de noua pozitie si apreciez dorinta Board-ului IAA de a transforma organizatia într-o structura vie, implicata si devotata intereselor comune ale membrilor sai. Sunt gata sa ma alatur organizatiei pentru a contribui în mod activ la proiectele IAA”, a declarat Victor Dobre la scurt timp dupa numirea sa în noua functie.

"Incepem cu sediul IAA Romania"

Ce va face noul sef al IAA? “Începem cu începutul, si anume sediul IAA România”, a declarat Victor Dobre, pentru AdPlayers. “

Urmatoarea actiune IAA România face posibila contactul cu parintele comunicarii de marketing integrate, Don E Schultz, eveniment programat sa aiba loc la jumatatea lunii viitoare, pe 14 septembrie la Hotel Sofitel din cadrul WTC.

Victor Dobre este Director Executiv IAAVictor Dobre a declarat pentru AdPlayers ca participantii la seminarul "Next Generation Integrated Marketing Communication" al primului autor de carte dedicta comunicarii integrate vor primi cate un exemplar din recenta sa aparitie editoriala “IMC: The Next Generation”.

„Sunt sigur ca într-un viitor foarte scurt cu totii vom simti pasul înainte. Sper ca toate demersurile noastre sa-si gaseasca sprijin în rândul membrilor în asa fel încât IAA România sa devina cu adevarat centrul de greutate al industriei de comunicare”, a mai apreciat noul director executiv.

International Advertising Association

IAA este organizatie tripartită, un parteneriat strategic unic, ce apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicarilor de marketing - de la clienti si agentii de publicitate pâna la mass media.

În Romania, IAA reuneste peste 100 de companii, firme care fac publicitate pentru produsele/serviciile lor, medii si agentii de publicitate. Rolul sau este sa promoveze în România standardele internationale recunoscute în domeniul publicitatii.


PUBLICITATE: