Promotie Telekom Mobile de sarbatori pentru clientii prepaid. 6 x iPhone 14, oferite prin tragere la sorti si vouchere de 50 de euro pentru un nou telefon
Luni, 12 Decembrie 2022

 

Premii 6 telefoane iPhone 14 oferite prin tragere la sorti, cate unul pentru fiecare saptamana de campanie, daca reincarca orice cartela Telekom cu minimum 5 euro credit, dar si un cadou garantat constand intr-un voucher in valoare de 50 de euro (TVA inclus), daca efectueaza reincarcari de cel putin 15 euro in total, pana la finalul campaniei.

AdPPlayers. Info

Pana pe 15 ianuarie 2023, in cadrul campaniei Telekom Mobile ”Prepaid Christmas 2022”, tot ce au de facut utilizatorii de cartele preplatite este sa reincarce creditul cu minim 15 euro cumulat (pot fi si trei reincarcari a cate 5 euro) pentru a primi voucherul de 50 de euro, anunta comunicarea companiei.

Voucherul va fi valabil timp de trei luni de la data activarii lui si va putea fi folosit pentru achizitia unui telefon la liber sau a unui telefon cu migrare la abonament din oferta Telekom Mobile. Voucherul se poate utiliza impreuna cu alte reduceri promotionale, dar nu poate fi cumulat cu un alt voucher.

Totodata, orice utilizator de cartela preplatita, care incarca cu minimum 5 euro credit are sansa sa castige prin tragere la sorti un telefon iPhone 14. Daca efectueaza mai multe incarcari de minimum 5 euro, fiecare dintre acestea, in saptamani diferite din perioada campaniei, va avea mai multe sanse de castig.

"Aceasta campanie este o continuare a initiativei de incurajare a romanilor de a se reconecta cu cei dragi, intrebandu-i «Ce mai faci?». De sarbatori, pe langa indemnul de a petrece timp alaturi de cei dragi, venim si cu cadouri pentru utilizatorii cartela Telekom” a declarat Andreea Cramer, director executiv comercial, Telekom Mobile.

Mai multe detalii despre cele doua campanii adresate clientilor prepaid Telekom Mobile, precum si regulamentele lor pot fi gasite la adresa https://mobile.telekom.ro/oferte-cartela-telekom/ .

Potrivit oficialilor de comunicare, Telekom Mobile este singurul operator din Romania care ofera beneficii nationale nelimitate (net, minute si SMS) in oferte adresate clientilor utilizatori ai serviciilor preplatite: Optiunea Mobil Nelimitat cu 6 euro credit, valabila 30 de zile, Optiunea Mobil Nelimitat 8 la 8 euro credit, valabila 35 de zile, Optiunea Mobil Nelimitat Mini la 2 euro credit, valabila 7 zile.

Compania subliniaza ca va continua sa-si tina promisiunea de a realiza oferte bazate pe ceea ce-si doresc clientii – Mobil asa cum vrei, simplu si corect – lansand oferta de sarbatori cu o varietate de smartphone-uri incluse in pretul abonamentelor sau in rate avantajoase pornind de la 1 euro pe luna.,

Mai mult in Campanii, Promotii, Telecom


PUBLICITATE: