Noua platforma InfoQuick de la Coface. Pentru firmele care vor adevarul despre partenerii de afaceri
Luni, 11 Februarie 2019
 

Credit: Coface - Infoquick.ro / Republika

Coface Romania a relansat platforma Infoquick, prin care pot fi descarcate, cu acces simplu si rapid, rapoarte financiare complete cu privire la firmele din Romania, anunta reprezentantii de comunicare de la Republika. Noua platforma poate fi accesata pe  adresa infoquick.ro si prezinta o evaluare a partenerilor de afaceri.

Accesand InfoQuick, cei interesati pot obtine rapoarte care sa le evalueze partenerii de afaceri, sa afle ce datorii au acestia la ANAF, ce incidente de plata i-ar putea impiedica sa isi achite facturile, daca au sau nu dosare in justitie, daca apar la buletinul procedurilor de insolventa, unde au punctele de lucru si cine sunt cu adevarat actionarii.  

“Increderea este cheia oricarei relatii, inclusiv daca ne raportam la relatiile de business, cu partenerii de afaceri. Increderea nu este ceva palpabil, ci este un calificativ pe care il primesti in timp” a declarat Eugen Anicescu, Country Manager, Coface Romania.

„In acest sens, InfoQuick vine in ajutorul celor care trebuie sa decida rapid incheierea unui parteneriat comercial prin oferirea informatiilor financiare necesare prezentate structurat, pe intelesul managerilor. Concluzia raportului prezentata sub forma evaluarii clasei de risc a companiei este rezultatul unui studiu detaliat realizat de experitii financiari Coface si poate fi privita ca o invitatie la a detine o afacere sanatoasa cu riscuri financiare minime.“ a mai spus reprezentantul companiei.

Prin noua platforma InfoQuick, Coface Romania pune la dispozitia firmelor posibilitatea de a se baza pe informatii clare, sigure si transparente, adaptate nevoilor, inainte de a alege partenerul de business.

Potrivit Coface, jumatate dintre companiile de azi au fost infiintate dupa 2010, adica dupa criza economica, astfel incat nu au o maturitate suficienta pentru a face fata unor provocari precum o posibila recesiune. Ca urmare, furnizorii trebuie sa fie mereu la curent cu evolutia performantei partenerilor lor de afaceri, pentru a evita riscul facturilor neplatite.

Astfel, datele financiare extinse puse la dispozitie de rapoartele InfoQuick ofera informatiile necesare pentru a aprecia corect evolutia si pozitia financiara a unui partener de afaceri. Cei care comanda rapoartele infoquick.ro pot urmari o evolutie a bilantului, a contului de profit si pierdere, a stocurilor si a creantelor, avand o analiza completa asupra firmei partenere.

Accesand platorma online www.infoquick.ro sunt obtinute in cateva minute informatiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste selectia si monitorizarea partenerilor de afaceri.

Cu un portofoliu de 50.000 de clienti, serviciile si solutiile Grupului protejeaza si ajuta companiile sa ia decizii de creditare pentru imbunatatirea capacitatii de a vinde atat pe pietele interne, cat si pe pietele de export. In 2017, Coface are aproximativ 4.100 de angajati in 100 de tari si inregistreza o cifra de afaceri de 1,4 MLD EUR. COFACE SA. este listat Euronext Paris – Compartment A: FR0010667147 / Ticker: COFA

Mai mult in Business, Conturi, Interactive


PUBLICITATE: