Mesaj fals in vreme de pandemie despre alimente gratuite care vizeaza reteaua de magazine Profi
Luni, 27 Aprilie 2020

 

In prezent circula pe retelele de socializare si pe WhatsApp un mesaj fals care anunta ca PROFI ofera alimente gratuite ”in valoare de 250 de Lei pentru toata lumea pentru a sprijini natiunea in timpul epidemiei”. 

AdPlayers. info

In prezent circula pe retelele de socializare si pe WhatsApp un mesaj fals care anunta ca PROFI ofera alimente gratuite ”in valoare de 250 de LEU pentru toata lumea pentru a sprijini natiunea in timpul epidemiei”, anunta comunicarea lantului de magazine.

Potrivit comunicarii, de la declansarea pandemiei, PROFI a facut numeroase donatii dar acest anunt inselator, cu greseli de gramatica si potential daunator, nu ne apartine, foloseste numele PROFI in mod ilegal si de aceea invitam lumea sa nu se lase indusa in eroare de conntinutul lui.

Intr-o comunicare adresata clientilor, lantul de magazine isi arata regretul fata de dezinformare.

,,Regretam ca, atat dumneavoastra, cat si magazinele PROFI au devenit tinta unei noi dezinformari.

Oricine doreste informatii autentice cu privire la ofertele PROFI le poate afla din reclamele radio si tv, din paginile oficiale www.profi.ro si https://www.facebook.com/Profi.ro/, urmarind posterele, folderele si mesajele radio din magazine, sau solicitandu-le la adresa de email contact@profi.ro. Fie ca este vorba de vanzari, promotii sau de campanii de responsabilitate sociala organizate impreuna cu ONG-uri cunoscute si cu voluntarii acestora, activitatea PROFI este transparent prezentata la sursele mentionate”.

Cu peste 1200 de magazine si mai bine de 20.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.

 Mai mult in Coronavirus, 

 


PUBLICITATE: