McDonald’s 90 in Romania. Lantul de restaurante deschide in cartierul Pallady din Bucuresti
Luni, 29 Noiembrie 2021

 

Cu o investitie care se ridica la 9.5 milioane lei, prin noul restaurant de tip Drive-Thru din Bucuresti fost create 60 de noi locuri de munca si ofera 98 locuri in interior alaturi de 68 locuri pe terasa si la cafeneaua McCafé

AdPlayers. Info

Premier Restaurants Romania, operatorul lantului de restaurante McDonald’s din Romania, isi extinde reteaua si deschide un nou restaurant de tip Drive-Thru, in cartierul Pallady din Bucuresti, anunta compania. Odata cu inaugurarea noii locatii, au fost create 60 de noi locuri de munca. Suma totala a investitiilor se ridica la 9.5 milioane lei.

„Cu fiecare deschidere de restaurant, venim in intampinarea clientilor nostri cu un spatiu modern, digitalizat si un meniu diversificat, dar si cu noi oportunitati de munca pentru comunitatea locala. McDonald's Pallady este pozitionat intr-un punct strategic al capitalei, spre iesirea din oras si le va oferi tuturor celor care ne trec pragul acces la cele mai noi tehnologii, pentru o experienta la standarde inalte. Reteaua noastra nationala ajunge la 90 de restaurante, iar pana la finalul anului planuim sa inauguram alte doua noi locatii.”, a spus Paul Dragan, Director General, Premier Restaurants Romania.

McDonald’s Pallady integreaza cele mai noi tehnologii, fiind prevazut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactiva a produselor si a ofertelor atat pe linia de drive, cat si in restaurant. Cele 6 kiosk-uri digitale le permit clientilor sa comande produsele preferate intr-un mod rapid si usor, sa plateasca cu cardul bancar sau sa scaneze aplicatia McDonald’s. De asemenea, clientii pot scana codul QR disponibil in sectiunea MyM Rewards din aplicatia de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate, care ulterior se transforma in produse si meniuri din partea casei.

In plus, in parcarea restaurantului, oaspetii vor putea beneficia de o statie de incarcare electrica pentru automobile.

Cu un design modern, restaurantul McDonald’s dispune de 98 locuri in interior, de 68 locuri pe terasa si de cafeneaua McCafé, unde clientii isi pot comanda diverse specialitati de cafea, dar si deserturi variate. Restaurantul functioneaza conform masurilor in vigoare, fiind deschis pana la ora 21:00. Clientii pot servi produsele preferate pe terasa sau in restaurant, pot lua comanda la pachet, la McDrive sau prin serviciul McDelivery.  Restaurantul este situat pe Bd. Theodor Pallady, nr 50. Noul restaurant pune la dispozitie  si automate de colectare selectiva a deseurilor.

Toate restaurantele McDonald’s din Romania respecta masurile interne Siguranta+, angajatii sunt echipati cu manusi si masti de protectie, toate suprafetele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clientii au acces la solutii dezinfectante si sunt incurajati sa plateasca cu cardul si sa respecte toate masurile de distantare fizica.

McDonald’s isi continua strategia de a se extinde continuu prin deschiderea de noi restaurante, dezvoltarea serviciului de McDelivery si digitalizarea restaurantelor existente. Acesta este un pionier al inovatiei in restaurante: de la intregul sistem de servire rapida, pana la aplicatia de mobil si meniurile digitale si variate.

90 de restaurante in 27 de orase, dintre care 45 restaurante cu McDrive si 46 de cafenele McCafé

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 90 de restaurante in 27 de orase, dintre care 45 restaurante cu McDrive si 46 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de 5.000 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate. Mai multe informatii pe www.mcdonalds.ro si www.facebook.com/McDonalds.ro

Premier Restaurants Romania este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta si Romania. Premier Capital plc opereaza 165 de restaurante in 6 tari si are peste 8.800 de angajati. Premier Capital plc reprezinta business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat in diverse operatiuni de logistica, transport naval, inginerie, petrol si gaze, tehnologie, proprietati, ospitalitate si leasing si care detine parteneriate cu McDonald’s si Apple. Activi in 10 tari din centrul si estul Europei si Africa de Nord cu o echipa de 9.500 de angajati, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, si alte companii globale.

Mai mult in Lansari, Campanii


PUBLICITATE: