Isomar, Solgar, Fastum gel, Visine, Fares, Nurofen, Plantavorel, Kal, Fenistil, Herbagetica in topul produselor din domeniul sanatatii si ingrijirii
Marti, 28 August 2018

Sondajul ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL HEALTH efectuat in Romania dezvalui produsele si serviciile care ofera cel mai inalt nivel de calitate votat astfel de catre consumatorii romani 

adplayers.info

Isomar, Solgar, Fastum gel, Visine, Fares, Nurofen, Plantavorel, Kal, Fenistil, Herbagetica si altele s-au clasat in topul categoriilor respective in sondajul ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL HEALTH in domeniul sanatatii si ingrijirii personale, arata intr-un comunicat remis adplayers de reprezentantii de comunicare ai cercetarii.

Sondajul ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL HEALTH efectuat in Romania dezvalui produsele si serviciile care ofera cel mai inalt nivel de calitate votat astfel de catre consumatorii romani

In cadrul sondajului pentru ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL, respondentii au fost intrebati, pe baza experientei personale privind produsele sau categoriile de servicii specificate de pe piata romaneasca, care din acestea reprezinta pentru ei nivelul maxim de calitate.

Sondajul a abordat categoriile de produse si servicii farmaceutice, din domeniul sanatatii si cosmetic. Intrebarile fiind deschise, respondentii au fost liberi sa aleaga intre furnizorii de produse si servicii atunci cand au dat raspunsuri legate de preferintele lor.

Sondajul ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL arata ca dintre romanii clienti frecventi ai farmaciilor, la intrebarea care spray pentru gat, din experienta personala, ofera cel mai inalt nivel de calitate in Romania, majoritatea au raspuns “Isomar”.

Solgar a fost votat cel mai bun produs in categoria Vitamina B, iar Fastum gel a ocupat locul unu in categoria gel pentru ameliorarea intinderilor si entorselor.

Produsele Visine (picaturi pentru ochi), Fares (ceai pentru slabit), Nurofen (analgezic), Plantavorel (produs antidiareic), Kal (beta-caroten), Fenistil (pentru muscaturi de insecte), Herbagetica (calciu) au ocupat si ele primul loc al categoriei lor in sondajul ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL HEALTH.

Aceste rezultate sunt obtinute din cel mai nou sondaj QUDAL – QUality meDAL efectuat in Romania in iunie si iulie 2018 de organizatia elvetiana ICERTIAS - International Certification Association GmbH. ICERTIAS masoara experienta si nivelul de satisfactie exprimat de participantii la sondaj cu nivelul calitatii produselor si serviciilor de pe piata.

Sondajul ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL nu masoara patrimoniul marcii sau cota de piata. Acest sondaj ofera o perspectiva asupra experientelor personale, opiniilor, satisfactiei si perceptiei clientului, care sunt utilizate exclusiv pentru a evalua nivelul de calitate al bunurilor si serviciilor din piata.

Metodologie si esantioane

Sondajul ICERTIAS QUDAL – QUality meDAL HEALTH 2018-2019 in Romania a fost efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS - International Certification Association GmbH. Sondajul a fost realizat in lunile iunie si iulie 2018 folosind un chestionar online pe un esantion de 1.200 utilizatori romani, clienti frecventi ai produselor farmaceutice, cu varsta mai mare de 18 ani, pe baza metodei Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness (CAWI - DEEPMA).

Intrebarile au fost deschise, si cei examinati au putut mentiona numele produselor si furnizori de servicii care, in functie de experienta lor, au oferit cel mai inalt nivel de calitate de pe piata.

Studiul QUDAL – QUality meDAL se desfasoara potrivit prevederilor Codului International pentru Implementarea Studiilor de Piata si Sociale, care au fost adoptate de Camera de Comert Internationala (ICC) si de Asociatia Europeana de Experti in Studii de Piata (ESOMAR).

Mai multe detalii privind QUDAL – QUality meDAL si ICERTIAS, pe paginile online www.qudal.com si www.icertias.com 

Mai mult in Cercetare, Research


PUBLICITATE: