INTERSPORT a prezentat invitatilor la Sensio Living noua filozofie, #WOMANISM
Marti, 09 Aprilie 2019

Adela Popescu, Dana Rogoz, Anca Ciota, Anca Sina Serea, Deea Codrea, Larisa Iordache sunt cele 6 ambasadoare ale caror povesti reflecta atat de bine toate categoriile principale sustinute in campania WOMANISM: „Aceasta noua abordare INTERSPORT bazata pe o campanie digitala puternica, prin platforma #womanism, scoate in evidenta adevaratele povesti ale femeilor inspirationale" a afirmat Valentin Cristescu, Director de Marketing INTERSPORT Romania.

AdPlayers. info

Echipa INTERSPORT a prezentat invitatilor la Sensio Living noua filozofie, #WOMANISM by INTERSPORT, prin care se apropie de femeia moderna – „gimnasta” vietii de zi cu zi - si dezvolta noi abordari pentru a o inspira in toate rolurile acesteia, anunta reprezentantii companiei.   

INTERSPORT crede in puterea remarcabila a fiecarei femei, de aceea lanseaza platforma digitala, womanism.intersport.ro. Prin aceasta campanie, INTERSPORT sta alaturi de ele si le incurajeaza la fiecare pas pentru a recastiga incredere in propriile forte si abilitati, pentru a fi libere sa-si defineasca corpul, stilul, alegerile, timpul, sanatatea, increderea in sine si, in cele din urma, intreaga viata. 

INTERSPORT traduce conceptul si sensul filozofiei sale prin identificarea a 6 piloni diferiti care reprezinta principalele domenii pe care femeile le domina: Own Your Time (Acorda-ti timp), Own Your Choices (Asuma-ti alegerile), Own Your Style (Asuma-ti stilul), Own Your Confidence (Ai incredere in tine), Own Your Health (Ai grija de tine), Own Your Body (Asuma-ti corpul). 

„Aceasta noua abordare INTERSPORT bazata pe o campanie digitala puternica, prin platforma #womanism, scoate in evidenta adevaratele povesti ale femeilor inspirationale" a afirmat Valentin Cristescu, Director de Marketing INTERSPORT Romania. ,,Acesteau stau marturie tuturor femeilor care incearca sa echilibeze roluri multiple, sa castige lupta permanenta dintre ratiune si inima, sa gandeasca si sa actioneze fara limite, sa isi transforme visurile in realitate, sa isi descoperele punctele forte si nu slabiciunile, sa faca alegeri, nu compromisuri". 

,,INTERSPORT #WOMANISM este „Punctul de alimentare” in maratonul zilnic al femeilor de pretutindeni. Asumati-va stilul, asumati-va alegerile si sanatatea, aveti incredere, acordati-va timp. Aceasta este filozofia pe care INTERSPORT o transmite”, a ami spus oficialul de marketing Intersport.

Cele  6 „sportive ale vietii cotidiene" cu 6 povesti inspirationale

Own Your Health – Adela Popescu vorbeste despre cat este de important sa ai langa tine oamenii potriviti, care sa stie exact ce buton sa apese pentru a te ajuta sa iti redobandesti sanatatea fizica si mentala; 

Own Your Confidence – Dana Rogoz scoate in evidenta importanta sustinerii femeilor de catre femei si o prezinta pe cea care o inspira pe ea sa ia atitudine;

Own Your Time – Anca Sina Serea vorbeste despre cat de multa disciplina este nevoie pentru a iesi castigatoare in cursa cu timpul si admite ca este normal sa te opresti si sa iti dedici timp si pentru tine in mijlocul tuturor activitatilor pe care trebuie sa le faci pentru ceilalti; 

Own Your Choices – Deea Codrea descrie modul in care alegerile dificile, dar inspirate, au ajutat-o sa ajunga unde este acum: si-a asumat riscuri si a invatat sa isi asculte instinctul, nu parerile celorlalti;

Own Your Style – Anca Ciota vorbeste despre cat este de important sa te simti bine in propriul corp. A realizat ca odata ce te accepti pe tine, cea din oglinda, atunci orice porti va arata bine. 

Own Your Body  - Larisa Iordache, gimnasta cu rezultate extraordinare isi spune povestea si demonstreaza ca vointa si cunoasterea propriului corp chiar poate muta munti si schimba destine.


Echipa Intersport #Womanism  si agentia RANEvents

„Intr-o societate aflata in cautarea identitatii si a sustinerii rolurilor tot mai complexe ale femeilor moderne, am ales sa intampinam aceasta nevoie prin dezvoltarea manifestului WOMANISM" a adaugat Diana Ionescu, PR Manager RAN Events PR Agency. ,,Acesta este, de fapt, manifestul fiecarei femei in parte, doar ca acum acestea au, datorita INTERSPORT, o platforma digitala, womanism.intersport.ro, prin care sa comunice si, inspiratie, datorita unei importante componente de celebrity endorsement". 

,,Adela Popescu, Dana Rogoz, Anca Ciota, Anca Sina Serea, Deea Codrea, Larisa Iordache sunt cele 6 ambasadoare ale caror povesti reflecta atat de bine toate categoriile principale sustinute in campania WOMANISM, care se va desfasura pe tot parcursul anului. Prima etapa a fost un adevarat maraton al creativitatii si al crearii de continut. Era foarte important ca ambasadoarele sa se potriveasca foarte bine cu conceptul de women empowerement. Și exact acest lucru s-a intamplat datorita autenticitatii, povestilor emotionante si implicarii de care au dat dovada acest femei puternice. Urmeaza etapa a doua, cu o puternica componenta de CSR. Urmariti-ne " a conchis managerul de relatii publice de la RAN Events. 

 


PUBLICITATE: