IMMOFINANZ in prima campanie de publicitate internationala pentru centrele comerciale VIVO!
Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Sloganul campaniei VIVO! -  "better shopping, better life" transmite mesajul principal al marcii: "VIVO! makes your life easier. "

adplayers.info

IMMOFINANZ lanseaza prima campanie internationala de publicitate pentru centrele comerciale VIVO!. Toate cele zece centre comerciale VIVO! din cele patru tari vor fi promovate impreuna. Acesta este un pas inainte in ceea ce priveste standardizarea publicitatii pentru cele trei branduri - VIVO! pentru centrele comerciale, STOP SHOP pentru parcurile de retail si myhive pentru birouri.

Potrivit responsabililor de comunicare, campaniile vor fi concepute la sediul central din Viena si apoi vor fi lansate in cele patru tari. Sloganul campaniei VIVO! -  "better shopping, better life" transmite mesajul principal al marcii: "VIVO! makes your life easier. "

"Brand-urile cu o prezenta uniforma transmit o imagine coerenta si isi consolideaza pozitia pe piata. Aceasta noua prezenta internationala uniforma ne va aduce recunoastere, lucru valabil si in raport cu chiriasii nostri, care lucreaza cu diferite brand-uri. In plus, bugetele astfel combinate vor conduce la o imbunatatire a calitatii si eficientei pe toate pietele noastre ", a explicat Bernhard Klein, Director International de Marketing si Brand Management al IMMOFINANZ.

Noua directie de publicitate a fost conceputa in Viena. Culorile folosite in campanie se bazeaza pe lumea plina de viata a anilor saizeci, la fel ca si forma aleasa pentru sigla VIVO!, de culoare magenta. De asemenea, imaginile prezinta oameni care traiesc momente placute si agreabile - de exemplu, Craciunul petrecut cu familia, o iesire de primavara cu prietenii sau o zi de vara la piscina.

VIVO! este brandul IMMOFINANZ pentru centrele comerciale. Acestea sunt concepute pentru orase cu o populatie de cel putin 200.000 de locuitori si se definesc prin chiriasi cu o prezenta consolidata pe piata locala si printr-o gama variata de produse. VIVO! face ca mersul la cumparaturi sa devina o experienta speciala pentru intreaga familie. In general, aceste centre comerciale au un singur nivel, sunt usor de recunoscut si adecvate dezvoltarii ulterioare. In prezent in Romania exista patru centre comerciale VIVO! in orasele Baia-Mare, Cluj-Napoca, Constanta si Pitesti.

IMMOFINANZ ( www.immofinanz.com ) este un grup comercial imobiliar care isi concentreaza activitatile asupra segmentelor de retail si de birouri din opt piete principale din Europa: Austria, Germania, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia. Activitatea principala acopera gestionarea si dezvoltarea proprietatilor, dintre care STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) si marcile myhive (de birouri) sunt puncte focale puternice care sustin calitatea si serviciile. Portofoliul imobiliar are o valoare de aprox. 4,1 miliarde EUR (cu exceptia Rusiei) si acopera mai mult de 240 de proprietati. IMMOFINANZ este listat pe bursele de valori din Viena (indicele ATX de top) si Varsovia.

Mai mult in Conturi, Campanii


PUBLICITATE: