Howard Johnson Grand Plaza, la Brandstalk
Luni, 02 Iunie 2008



( AdPlayers.ro, Irina Toma )

 

Brandstalk este agentia de publicitate a hotelului Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti, se arata intr-o informare a companiei. Potrivit sursei, parteneriatul pe termen lung a fost incheiat la jumatatea lunii mai, dupa ce agentia a avut cu hotelul de cinci stele din centrul Bucurestiului colaborari de scurta durata, pentru proiecte punctuale.

 

“Am gasit in echipa Brandstalk un partener valoros, care a dovedit un spirit proaspat si o buna intelegere a brandului nostru si a valorilor sale”, a declarat Gratiela Badicu, Director de Vanzari si Marketing Howard Johnson.

 

Agentia de creatie va asigura pentru Howard Johnson toata gama serviciilor ATL, de la strategie de brand, creatie sau productie, la dezvoltare de concepte creative pentru presa, radio si internet. Ultimul proiect realizat de Brandstalk pentru Howard Johnson a fost dezvoltarea conceptului creativ si a materialelor de comunicare pentru “Festivalul Portughez”.

 

Potrivit agentiei, echipa care va colabora pentru o promovare cat mai buna a brandului este formata din Gratiela Badicu, Director Vanzari si Marketing Howard Johnson, Laura Hamzea, PR Coordinator Howard Johnson, Peter Craig Martin, director general al hotelului Howard Johnson, Roxana Gigirtu, Client Service Director Brandstalk, Camelia Dejeu - Senior Account Executive Brandstalk, Anca Vasile, Art Director, Laur Raboj, junior copywriter si Marian Enache, Creative Director Brandstalk.


PUBLICITATE: