Horia Brenciu vesteste cadourile pentru primul concert de Craciun cu Fabrica de PR
Luni, 21 August 2017

Horia Brenciu vesteste cadourile pentru primul concert de Craciun cu Fabrica de PR.
Credit: Horia Brenciu PR /  Fabrica de PR

adplayers. info

Horia Brenciu vesteste cadourile pentru primul concert de Craciun cu Fabrica de PR. Agentia fondata de Camelia Cavadia si Alina Sin va comunica pentru primul show de Craciun al artistului. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului si va avea invitati peste 50 de artisti care vor performa de Craciun alaturi de Horia Brenciu.  

„Dincolo de hit-urile mele consacrate, voi canta pentru prima data piese de sarbatoare! Vor fi piesele mele de Craciun, vor fi colindele romanesti si vor fi celebrele melodii americane, Christmas Carols! Un mixaj pe sufletul meu! Toate pentru prima data pe scena Salii Palatului, in interpretarea mea si a invitatilor mei. Trebuie sa marturisesc faptul ca de mult vreau sa le cant, dar niciodata nu m-am potrivit cu luna in care au fost planificate concertele de la Sala Palatului. E o emotie noua pentru noi si mor de curiozitate sa vad reactia publicului la tot ce vom canta, in decembrie, in premiera.

La compozitiile originale, cele care vor fi cantate pentru prima data pe scena Salii Palatului, repetitiile au inceput inca din luna iulie, iar Horia Brenciu preconizeaza ca peste 50 de artisti sa urce pe scena pe 9 si 10 Decembrie.

„Orchestra, balet, invitati, reni, cadouri, familie, copii… Cred ca vom fi peste 50 de suflete si evident, Mos Craciun! Stuff-ul HB Media Entertainment va ramane in culise. Cel putin, va incerca… ”, descrie artistul in cateva cuvinte atmosfera din acele zile de sarbatoare.

Pentru al saselea an de cand concerteaza la Sala Palatului, showman-ul impreuna cu orchestra lui promit doua spectacole intr-unul singur. Hiturile, piesele noi, invitatii surpriza si momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sarbatorirea Craciunului. 

Mai mult in PR, Licitatii


PUBLICITATE: