De Craciun, clientii Vodafone primesc cadou tablete, casti wireless si Internet nelimitat, vouchere si Vodafone TV
Vineri, 26 Noiembrie 2021

 

La Vodafone, Craciunul vine cu daruri pentru clientii sai: tablete, vouchere pentru achizitia de telefoane smart, gadgeturi, internet nelimitat, dar si cea mai buna experienta de vizionare TV de pe piata, prin platforma Vodafone TV. Oferta este disponibila pana in luna ianuarie.

APlayers.info

La Vodafone, Craciunul vine cu daruri pentru clientii sai: tablete, vouchere pentru achizitia de telefoane smart, gadgeturi, internet nelimitat, dar si cea mai buna experienta de vizionare TV de pe piata, prin platforma Vodafone TV, anunta compania. Oferta este disponibila pana in luna ianuarie.

„Suntem aproape de finalul inca unui an dificil, in care ne-am bazat pe tehnologie si comunicatii electronice pentru a ne continua activitatea, la birou si acasa, pentru a invata, dar si pentru divertisment. Mai mult, a fost un an in care Vodafone si-a continuat parcursul de transformare dintr-o companie de telecomunicatii intr-una de tehnologie, care asigura acces la servicii convergente pentru un numar cat mai mare de oameni, in misiunea noastra de a nu lasa pe nimeni in urma in evolutia catre o societate digitala incluziva. Astfel, ne dorim sa avem cu totii un Craciun magic, sa fim mai conectati unii cu ceilalti si sa ne bucuram impreuna de darurile primite. Ne-am propus sa oferim clientilor nostri, existenti si noi, cadouri, acesta fiind modul nostru de a ne arata recunostinta pentru ca ne-au fost alaturi, pentru ca au avut incredere in noi si in serviciile noastre, pentru ca ne impulsioneaza in fiecare zi sa fim mai buni in ceea ce facem si pentru ca ne ajuta, folosind serviciile noastre, sa ducem binele mai departe catre cei care au cea mai mare nevoie de el”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director.

Tablete, casti wireless si Internet nelimitat, pentru abonati

Oferta de Craciun la achizitia de abonamente de servicii mobile de la Vodafone vine cu tablete, casti wireless sau internet nelimitat, in functie de planul tarifar ales. Astfel, clientii care opteaza pentru unul dintre abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 vor putea alege intre o tableta sau o pereche de casti wireless, in timp ce abonamentul RED 12 vine cu casti wireless gratis, respectiv trei luni de acces nelimitat la Internet in cazul abonamentului RED 9. 

Tablete, casti wireless si Internet nelimitat vor primi si abonatii existenti care opteaza pentru prelungirea abonamentului, in functie de valoarea acestuia si de criteriile de eligibilitate.

Totodata, utilizatorii prepay care se porteaza in reteaua Vodafone vor primi un voucher de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart pe www.vodafone.ro, daca opteaza pentru unul dintre planurile tarifare RED Infinity 22 sau RED 15, respectiv internet nelimitat timp de trei luni in cazul abonamentelor RED 9 si RED 12.

Nu in ultimul rand, toti abonatii la serviciile mobile vor primi un voucher cadou in valoare de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, pana la sfarsitul anului.

Vouchere de 50 de euro pentru achizitia de telefoane smart, la cartela

De Craciun, clientii care achizitioneaza Oferta 6 la cartela cu numar nou, o primesc la pretul de cinci euro, alaturi de un voucher in valoare de 50 de euro pe care il pot folosi pe www.vodafone.ro, pentru achizitionarea unui telefon smart, fara abonament. De acelasi voucher se pot bucura si clientii prepaid existenti care opteaza pentru orice oferta incepand cu Oferta 6.

Vodafone TV, in cadoul de Craciun de la Vodafone

Pachetul de servicii cu Internet si televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Craciun la un pret promotional de 9,9 euro pe luna, alaturi de Vodafone TV cu optiunea 4K oferite cadou. Vodafone TV este o platforma TV unica in Romania, care aduce o experienta integrata de vizionare, adaptata noilor nevoi de consum ale utilizatorilor. Mediabox-ul 4K imbina functiile TV interactive (Pause/Play, Catch-up/Replay), cu aplicatiile de streaming si cel mai mare numar de canale TV, impreuna cu o librarie cu mii de ore de continut. Experienta este completata de extraoptiunea 4K (Look 4K, Eurosport 4K si Insight TV), pentru a le oferi clientilor cea mai bogata si variata oferta de continut, acasa sau „on the go”, prin intermediul aplicatiei mobile. Pentru clientii de servicii mobile, pachetul este disponibil la pretul de 7,9 euro/luna.

Pentru clientii serviciilor fixe, Craciunul vine cu si mai multe daruri: upgrade gratuit pentru clientii de Net 300 la Net 500, pana la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, si Vodafone TV cadou la reinnoirea abonamentului.

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Romania pe www.vodafone.ro/craciun

M
ai mult in Campanii


PUBLICITATE: