Concursul "Think about the box" Pack Romania in finala. 2.000 de euro pentru echipa castigatoare.
Joi, 19 Aprilie 2018
 

Credit: Pack Romania

In etapa finala a competitiei vor merge cinci lucrari realizate de Cosmina David, Georgiana Alexandra Hlihor, Irina-Ruxandra Patrichi, Ovidiu Plutasu si Horia Țiganus.

adplayers.info

Revista Pack Romania, cel mai nou produs editorial editat de Semantika Publishing, editorul publicatiilor Print Romania si Sign Romania, anunta incheierea primei etape a concursului de creatie si productie de ambalaj "Think about the Box", pentru editia limitata de vin Centenar Budureasca organizat in parteneriat cu Cramele Budureasca si nominalizarea celor cinci finalisti care vor intra in etapa a doua a concursului.

Cosmina David, Georgiana Alexandra Hlihor, Irina-Ruxandra Patrichi, Ovidiu Plutasu si Horia Țiganus sunt cei cinci finalisti din cele 33 de lucrari inscrise intre 7 martie 2018 si 7 aprilie 2018. Juriul intrecerii este format din Mihnea Ghildus, creative director DZNR Studio si fondator Dizainar, Dragos Motica, creative director si fondator Ubikubi, Dan Huber, specialist in productie publicitara, Regional Account Manager la Total Marketing Support si Olga Miloiu, director executiv Cramele Budureasca, care au ales cele cinci lucrari care vor intra in etapa finala.


In a doua etapa, fiecare designer, a carui lucrare a fost selectata intre cele cinci proiecte finaliste, va face echipa cu un producator de ambalaje urmand ca impreuna sa produca ambalajul final. Juriul va desemna o echipa castigatoare care va fi premiata cu 2000 de euro, dubland promisiunea initiala de 1.000 de euro.

Scopul concursului este de a crea interactiuni stranse intre trei categorii de specialisti: designeri, producatori si proprietari de branduri. Designerii ale caror lucrari vor fi selectate in etapa finala vor avea sansa de a testa cele mai noi tehnologii de productie a ambalajelor de serie limitata, precum si de a colabora cu unii dintre cei mai competenti producatori din domeniu. Producatorii vor putea iesi din zona de confort a lucrarilor standardizate si vor avea sansa de a gestiona proiecte originale capabile sa le puna in valoare creativitatea tehnologica.

Desemnarea castigatorului va fi organizata in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 9 mai 2018. Detalii legate de eveniment vor fi comunicate ulterior pe pagina concursului si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PackRomania/ si pe site-ul concursului: www.pack-romania.ro

Pack Romania, cel mai nou produs editorial editat de Semantika Publishing, editorul publicatiilor Print Romania si Sign Romania, este un concept editorial ce isi propune sa reuneasca producatori, creatori si clienti finali din piata autohtona de ambalaje pe o platforma informationala axata pe promovarea inovatiei si oportunitatilor reale.

 Mai mult in Media, Packaging


PUBLICITATE: