Carnavalul Copilariei pe 1 si 2 iunie la AFI Cotroceni
Marti, 28 Mai 2019

 

Carnavalul Copilariei pe 1 si 2 iunie la AFI Cotroceni
Credit: AFI Cotroceni / Republika 

Cel mai mare mall din Romania este locul unde de sarbatoarea copilariei vor avea parte de zeci de activitati distractive si o multime de jocuri. In premiera, vor putea participa la cel mai mare club de Slime, vor putea face baloane uriase de sapun ori experimente inedite cu gheata carbonica la atelierul Happy Chemistry.

AdPlayers. Info

Ziua Internationala a Copilului este sarbatorita in AFI Cotroceni timp de doua zile. Pe 1 si 2 iunie, copiii si parintii sunt invitati la Carnavalul Copilariei, anunta responsabilii de comunicare AFI Cotroceni de la Republika.

Potrivit comunicarii, cel mai mare mall din Romania - locul unde de sarbatoarea copilariei vor avea parte de zeci de activitati distractive si o multime de jocuri, vor putea participa, in premiera, la cel mai mare club de Slime, vor putea face baloane uriase de sapun ori experimente inedite cu gheata carbonica la atelierul Happy Chemistry.

In AFI Cotroceni, petrecerea dedicata celor mici va purta anul acesta straie de carnaval. Carnavalul Copilariei va fi o experienta unica ce va incepe sambata, 1 iunie, la ora 12.00, si se va incheia duminica, 2 iunie, in jurul orei 20.00. In cele doua zile, cel mai mare mall din Romania se va transforma in locul unde toti micutii si parintii ar trebui sa fie prezenti pentru a sarbatori ziua copilariei.

Peste 30 de activitati au fost pregatite pentru a transforma cele doua zile in unele perfecte pentru cei mici. Sambata, 1 iunie, intre 12.00- 20.00, vor fi intampinati de clovni pe catalige, vor admira statui vivante, vor putea, printre altele, sa isi creeze propriile masti de carnaval, sa ia parte la un spectacol inedit de teatru unde vor fi implicati, sa confectioneze si decoreze coroana Elsei la Atelierul Frozen ori sa se joace alaturi de Anna si Spiderman. De asemenea, tot sambata, sunt invitati sa aiba parte de transformari fantastice la Crazy Party, un concept inedit de petrecere adus special pentru cei mici. Bubble Man ii asteapta pentru a face alaturi de ei baloane uriase de sapun.

Carnavalul Copilariei continua duminica, tot intre 12.00- 20.00. Pe 2 iunie, atmosfera ramane plina de veselie. Va fi asigurata, printre altii, de Olaf si Catwoman. Copiii vor putea dansa alaturi de clovni, participa la sesiuni de facepainting ori special tattoo. Duminica, vor putea participa si la atelierul de chimie Happy Chemistry, un spectacol de experimente cu gheata carbonica. Celor  mici le vor fi explicate intr-un mod distractiv si vor putea invata notiuni din chimie si fizica.

In premiera, AFI Cotroceni va amenaja pentru ei cel mai mare club de Slime. Aici, sub atenta coordonare a unui ”asistent savant”, vor putea sa isi creeze propriul slime colorat.

”La AFI Cotroceni punem mereu pret pe importanta si calitatea timpului petrecut in familie. In cel mai mare mall din Romania, parintii gasesc mereu modalitati de distractiei pentru ei si copii. La noi se pot bucura de roller coaster, patinoar, cinema si multe altele. Pentru Ziua Internationala a Copilului venim cu un program special, cu si mai multe oportunitati - peste 30 de activitati la care ii asteptam pe parinti si micuti pentru a transforma sarbatoarea copilariei intr-una perfecta.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Detalii despre activitatile pentru copii pregatite pe 1 si 2 iunie sunt disponibile pe www.AFI Cotroceni.ro, dar si pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spatiu expozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.

Mai mult in Entertainment


PUBLICITATE: