Capital face abonamente pe 2008 cu Brands&Bears
Miercuri, 28 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Brands&Bears a semnat pentru Capital si campania de abonamente pentru 2008. Conform agentiei, campania este difuzata pe TVR1, TVR2 cat si pe PrimaTV, Antena 1 si RealitateaTV.

Alte canale de comunicare sunt direct-mailing-ul, internet-ul si radioul. In magazine cu trafic mare din Capitala, la cele de mai sus se adauga, timp de o luna si jumatate, standuri speciale unde cei interesati isi pot face, pe loc, abonament la revista Capital.

Campania de abonamente pentru 2008 la revista Capital continua campania de imagine gandita tot de Brands&Bears si a fost dezvoltata pentru print, radio si pentru TV. Spotul TV are 30 sec., se numeste ‘La psihiatru”.

Potrivit autorilor, sub numele “Aboneaza-te si fii la inaltime cu premiile Capital”, agentia a propus un mesaj care sa comunice cititorilor ca vor avea o alta perspectiva daca isi fac abonamentul pe 12 luni la revista Capital, nu numai pentru ca acest lucru aduce ‘experienta in contul lor’ ci si pentru ca premiile se ridica la inaltimea asteptarilor.

“Povestea tvc-ului dar si executia acestuia sunt felul creativ in care am ales noi sa spunem ‘aboneaza-te la Capital si fii la inaltime fiindca iti dam super premii’. Despre asta este vorba in meseria noastra si cred ca ne-am facut bine treaba ”, a spus Cristina Lambru, Director de Creatie la Brands&Bears.

AdPlayers.ro/Profile

/Brands&Bears

Brands&Bears este o agentie de publicitate full-service, infiintata in 2002. In portofoliul de clienti al agentiei se numara Unilever, JTI, SAB Miller - Ursus Breweries, Elite, Ringier, BIC, Lafarge, Dobrogea, Intersnack.

Capital face abonamente pe 2008 cu Brands&Bears

/Portofoliu

Nume lucrare: ‘La psihiatru’

Produs: CAPITAL

Advertiser: RINGIER Romania

Agentie: Brands&Bears

Tip media: TV

Durata (TV): 30 sec.

Oras: Bucuresti

Produs/categorie: PRESA

Nume Campanie: “Fii la inaltime cu premiile Capital!”

Data primei difuzari/aparitii: 14 noiembrie 2007

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: romana

Slogan: “Fii la inaltime cu premiile Capital!”

Creative Director: Cristina Lambru

Art Director: Paul Bratu

Copywriter: Alexandra Manoila

Regizor: Anton Groves

Producator: Alexandru Teodorescu

Casa productie A/V: SAGA Film

Editor (Imagine): Dan Mateescu

Casa/companie editare Imagine: Studioset

Post Productie A/V: Diana Resiga

Efecte Speciale: Alin Sfetcu, Dan Mateescu


PUBLICITATE: