CEC Bank devine partener THE Color Run
Luni, 10 Februarie 2020

 

Credit: CEC Bank 

,, Avem deja o traditie de peste 10 ani in sustinerea sportului romanesc - fiind principalul partener al Federatiei Romane de Rugby inca din 2009 si ne bucuram ca putem sustine si alte initiative sportive”, a declarat Oltea Belciuganu, director Director de Marketing al CEC Bank.

AdPlayers. info

CEC Bank, banca romaneasca cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, devine partener ”THE Color Run™” - cursele de alergare stradala in culori, organizate in cele mai mari orase din tara.

“Cursele THE Color Run™ au devenit deja evenimente emblematice. Suntem bucurosi de asocierea CEC Bank cu THE Color Run™. Fair-play-ul, sanatatea, bucuria si originalitatea sunt valori pe care CEC Bank le impartaseste. Avem deja o traditie de peste 10 ani in sustinerea sportului romanesc - fiind principalul partener al Federatiei Romane de Rugby inca din 2009 si ne bucuram ca putem sustine si alte initiative sportive”, a declarat Oltea Belciuganu, director Director de Marketing al CEC Bank.

Evenimentele THE Color Run sunt organizate in Romania incepand din 2014. Anul acesta, sunt planificate 7 evenimente THE Color Run in cele mai mari orase din tara: Bucuresti (2 evenimente), Cluj, Timisoara, Iasi, Mamaia si Galati.

THE Color Run™ - cunoscuta publicului larg drept ”Happiest 5k on The Planet”, este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. THE Color Run™ a luat amploare odata cu lansarea sa, in ianuarie 2012, in Statele Unite ale Americii. In Romania, au fost organizate 37 de evenimente Color Run™  la care au alergat, in total, 150 000 de participanti.

CEC Bank este banca romaneasca cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre CEC Bank , pe www.cec.ro

Mai mult in Sponsorship, Ambasadori de Brand, Influencers 


PUBLICITATE: