Buget de 50-100.000 euro Lexmark castigat de Media Pozitiv
Luni, 10 Iunie 2013
 ( adplayers, Iulian Toma) Estimat de surse adplayers apropiate companiei la un buget de 50-100.000 euro pe an, contul Lexmark este administrat agentia Media Pozitiv.

Din informatiile adplayers, pana la sfarsitul anului 2013 Lexmark ar fi alocat deja un buget de aproximativ 50.000 de euro. Oficialii de comunicare nu au comentat valoarea bugetului.

Cu o cifra de afaceri de 250.000 euro pe 2012, confirma reprezentantilor agentiei, Media Pozitiv inregistreaza  80% din venituri din proiecte de comunicare si servicii de relatii publice & marketing, iar 20% din bugete de advertising online.

„Am mai lucrat cu Media Pozitiv pe anumite proiecte, insa acum am decis sa dezvoltam un parteneriat mai lung, adaptat la piata si concurenta, cu o importanta componenta strategica”, a declarat Daniel Ștefan, Branch Manager, Lexmark International Technology Romania.

Agentia va dezvolta Pentru Lexmark International Technology Romania proiecte de comunicare B2B si B2C, proiecte de brand si product awareness in medii online si oflline. Media Pozitiv va asigura si fluxul informatiilor comerciale catre presa si clienti, asigurand managementul comunicarii corporatiei spre si dinspre grupuri tot mai sofisticate de public. Serviciile de relatii publice vor fi completate cu proiecte web development, creatie si design, integrare tehnologica si masurare, gestionate intern.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: