Zitec devine unul dintre cei 20 de parteneri Microsoft din lume specializati in “Migrarea in Azure a Linux si a bazelor de date open source”
Miercuri, 14 Iulie 2021

 

Credit. Zitec 

Potrivit normelor de evaluare ale Microsoft, pot obtine specializarea avansata “Migrare in Azure a Linux si a bazelor de date open source” numai partenerii care indeplinesc criterii stricte in ceea ce priveste succesul clientilor si calificarea personalului, si care trec apoi printr-un audit extern in ceea ce priveste practicile de migrare

AdPlayers. info

Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, a primit o noua recunoastere din partea Microsoft, fiind prima companie din Romania si unul dintre cei doar 20 de parteneri la nivel mondial care au obtinut specializarea avansata “Migrarea in Azure a Linux si a bazelor de date open source”.

Recent, Microsoft a acordat Zitec aceasta specializare avansata drept o validare a experientei si cunostintelor profunde pe care compania le-a acumulat in cei 8 ani de cand este partener certificat al solutiei Azure, si pentru expertiza dovedita in migrarea catre platforma cloud Microsoft Azure a platformelor software care ruleaza pe Linux si/sau utilizeaza baze de date MySQL, PostgreSQL si MariaDB.

Prin obtinerea acestei recunoasteri, echipa Zitec va beneficia de acces prioritar la servicii dedicate oferite de Microsoft partenerilor cu specializari tehnice avansate.

Potrivit normelor de evaluare ale Microsoft, pot obtine specializarea avansata “Migrare in Azure a Linux si a bazelor de date open source” numai partenerii care indeplinesc criterii stricte in ceea ce priveste succesul clientilor si calificarea personalului, si care trec apoi printr-un audit extern in ceea ce priveste practicile de migrare.

Procesul de specializare a presupus generarea unui consum de cloud semnificativ pe servicii specifice tehnologiilor open source (Linux sau MySQL) in randul clientilor pentru care Zitec a implementat platforma Microsoft Azure, certificarea a minim 7 specialisti Zitec in Microsoft Azure si tehnologii open source, documentarea a multiple procese complete de migrare a aplicatiilor in cloud si dovada finalizarii cu succes a cel putin 3 proiecte de migrare semnificative si relevante in ultimele 12 luni.

“Aceasta specializare avansata a Microsoft vine ca o recunoastere la nivel mondial a succesului Zitec in ceea ce priveste implementarea celor mai bune practici de cloud-computing, precum si o confirmare a cunostintelor specialistilor nostri, competente unice in acest moment in Romania" a spus Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

,,Pe masura ce companiile doresc sa-si modernizeze aplicatiile si sa profite din plin de avantajele pe care le ofera tehnologiile cloud, au nevoie de un partener cu abilitati avansate pentru a planifica si migra platforme software existente in cloud. In acest sens, suntem onorati sa ne aflam printre primii 20 de parteneri Microsoft Azure din intreaga lume cu expertiza dovedita in migrarea catre platforma cloud Microsoft Azure a platformelor software care ruleaza pe Linux si/sau utilizeaza baze de date MySQL, PostgreSQL si MariaDB”. 

 

Zitec are o experienta de 18 ani in dezvoltarea de solutii software si servicii de digital marketing pentru clienti  din intreaga lume, livrand de-a lungul timpului peste 600 proiecte in peste 20 tari de pe patru continente. Compania are o expertiza recunoscuta in utilizarea solutiilor cloud inca din anul 2007, fiind in prezent partener certificat al solutiilor Microsoft Azure, Google Cloud si Amazon Web Services.

 

Mai mult in Digital, Parteneriate


PUBLICITATE: