Zitec devine partener tehnologic Startarium, comunitatea pentru antreprenori fondata de Impact Hub si ING Bank
Marti, 13 Aprilie 2021

,,Echipa Zitec s-a implicat activ atat in zona de dezvoltare a noilor functionalitati ale platformei, optimizate pentru diferite tipuri de continut, dar si in crearea unor interfete grafice mai usor de folosit. Mai mult, vom impartasi din experienta noastra catre comunitatea de antreprenori prin webinarii tematice sustinute de membrii echipei Zitec, sau chiar in cadrul programelor de mentorat unde ma voi implica personal in calitate de aliat al tinerilor antreprenori”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

AdPlayers. info

Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, devine partener Startarium in contextul extinderii infrastructurii digitale si a portofoliului de produse pe platforma, anunta compania.

Startarium este cea mai complexa platforma pentru antreprenori din Romania, ce ofera resurse pentru startup-uri pentru lansarea, dezvoltarea si sustinerea acestora ca business-uri de succes. In cadrul platformei, antreprenorii au acces la cursuri, articole si video-uri educationale, mentorat gratuit, oportunitati de networking intr-o comunitate de afaceri extinsa, dar si evenimente dedicate precum webinarii sau competitii.

Diversitatea serviciilor oferite de echipa Zitec a permis companiei sa se implice atat in scalarea arhitecturii produsului, cat si in dezvoltarea de noi functionalitati privind gestionarea continutului acesteia, dar si realizarea unui nou design pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor care acceseaza platforma. Printre noile functionalitati integrate se numara noi formate de invatare precum “Value Proposition Canvas” interactiv, cursuri ghidate pentru antreprenori, chestionare si teste online sau catalogul de profile de organizatii, investitori, mentori si consultanti cu care se pot conecta.

Lucreaza pentru lansarea unor noi produse sau la optimizarea celor deja existente pe platforma

In prezent, Startarium si Zitec lucreaza pentru lansarea unor noi produse sau la optimizarea celor deja existente pe platforma, toate grupate intr-un meniu simplu astfel incat sa puncteze mai direct nevoile antreprenorilor, identificate in urma studiului desfasurat de Startarium: Invata / Practica / Gaseste aliati / Obtine finantare. In urma noilor dezvoltari, majoritatea articolelor au fost deschise si utilizatorilor neautentificati, iar sectiunea "Contul Meu" a devenit "centrul de comanda" in care antreprenorul isi poate gestiona toate noile instrumentele si cursurile ghidate cu care poate interactiona in platforma.

Potrivit companiei, Zitec va contribui cu experienta membrilor echipei sale si in organizarea si sustinerea de webinarii pentru antreprenorii care utilizeaza platforma. Pana in prezent, specialisti din echipa Zitec au sustinut deja webinarii tematice despre e-commerce, digital marketing sau metode de finantare. Sunt in plan si materiale despre digitalizare iar expertiza Zitec va ramane deschisa intregii comunitati antreprenoriale Startarium.

„Ne bucuram sa fim partener al platformei Startarium, o platforma de succes si unica in Romania, iar impreuna cu echipa Startarium sa continuam dezvoltarea si optimizarea instrumentelor atat de necesare antreprenorilor aflati la inceput de drum. Echipa Zitec s-a implicat activ atat in zona de dezvoltare a noilor functionalitati ale platformei, optimizate pentru diferite tipuri de continut, dar si in crearea unor interfete grafice mai usor de folosit. Mai mult, vom impartasi din experienta noastra catre comunitatea de antreprenori prin webinarii tematice sustinute de membrii echipei Zitec, sau chiar in cadrul programelor de mentorat unde ma voi implica personal in calitate de aliat al tinerilor antreprenori”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

“Am inceput conversatiile cu Zitec lansandu-le o provocare — cea de a reconstrui impreuna produsul tehnic care sa scaleze impactul Startarium la 100.000 de utilizatori educati profund. Un plan care a implicat extinderea arhitecturii in jurul a 4 noi piloni, dezvoltarea de la zero a noi formate de invatare si un refresh de UX care sa serveasca ambitii ancorate in 5 ani de insight-uri, de la sute de antreprenori” spune Monica Alexandru, Product Manager, Programs & Entrepreneurial Growth Division Impact Hub Bucharest

,,Odata cu acest upgrade, produsul Startarium intra in etapa sa de maturitate si ne bucuram sa avem alaturi echipa Zitec nu doar ca simpli furnizori, ci ca aliati si parteneri pasionati. Faptul ca ei insisi sunt un exemplu de succes antreprenorial local si ca au ales sa ni se alature in sustinerea celor la inceput de drum, este doar unul dintre bonusuri.” a adaugat oficialul Impact Hub.  

47.000 de membri si finantari de peste 800.000 de euro

O initiativa 100% privata, Startarium este cea mai complexa platforma pentru antreprenori la inceput de drum, lansata in 2016 de Impact Hub Bucharest si ING. Startarium ofera acces gratuit, national, online, la toate resursele necesare pentru a lansa, a creste si a sustine o afacere de succes: continut educational, mentorat de business, proiecte de incubare si accelerare, instrumente moderne de finantare precum platforma proprie de crowdfunding si competitia de pitching Startarium PitchDay.

De la lansare in octombrie 2016, Startarium a adunat o comunitate de peste 47.000 de membri si 5.000 de idei de business, peste 100 de contributori, consultanti si mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 500 de materiale si a deschis accesul la finantari ce depasesc 800.000 de euro.

Mai mult despre Zitec

Mai mult in Digital, Business


PUBLICITATE: