Vodafone trage internet 3G Broadband
Vineri, 06 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Vodafone trage internet 3G BroadbandVodafone Romania a anuntat ieri lansarea serviciilor 3G Broadband pe piata româneasca. Prin intermediul acestuia clientii Vodafone pot beneficia de serviciul Vodafone Mobile Connect 3G Broadband, potrivit operatorului de telefonie, o solutie de conectare mobila performanta care asigura viteze de pâna la 1.4 Mbps, de 4 ori mai mult decât viteza furnizata de 3G.

Oficialii companiei  afirma ca 3G Broadband este acum disponibil în Bucuresti si ca va fi extins si în alte orase, în urmatoarele luni. Conform operatorului de telefonie mobila, Vodafone Romania este cea de-a 9 a divizie Vodafone care a lansat 3G Broadband anul acesta - dupa Germania, Portugalia, Italia, Spania, Marea Britanie, Africa de Sud, Noua Zeelanda si Olanda - si cea de-a 7a divizie din Europa.

“Dupa lansarea în premiera a serviciilor 3G pe piata româneasca, Vodafone Romania se bucura sa fie primul  operator care aduce serviciile HSDPA - 3G Broadband”, a spus Liliana Solomon (foto), Chief Executive Officer, Vodafone România.

Executivul spune ca Vodafone este lider, la nivel global, pe piata serviciilor 3G si este, de asemenea, prima companie care a lansat serviciile 3G Broadband în Europa. Cu peste 230.000 de utilizatori 3G în România, Vodafone “aduce viteze mai mari pentru traficul de date mobile, fie ca suntem în miscare, la birou sau acasa”, spune Solomon.

Cu Vodafone  Mobile Connect 3G Broadband, operatorul asigura clientii ca au acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei, cum sunt e-mail-ul, Intranet-ul, editorul de agenda telefonica, SMS, calendarul sau monitorul traficului de date. Reprezentantii companiei afirma ca reteaua 3G Broadband permite în prezent viteze de pâna la 1.8 MBps, iar dezvoltarile ulterioare vor duce în curând la viteze de pâna la 3.6 Mbps.


PUBLICITATE: