Venituri de 190,9 milioane de euro si 11.2 milioane de clienti in trimestrul incheiat la 30 iunie 2021, pentru Vodafone Romania
Luni, 26 Iulie 2021

 

Credit. Vodafone Romania

,,Ne vom concentra pe extinderea contributiei noastre la eforturile de digitalizare ale Romaniei. Beneficiile digitale pot fi exploatate in intregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivita, alaturi de conexiuni rapide si fiabile” a spus Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania.

AdPlayers. info

Vodafone Romania a inregistrat, in ciuda contextului dificil din trimestrul incheiat la 30 iunie 2021, venituri din servicii de 190,9 milioane de euro si continua sa fie stabile pe evolutia trimestriala, anunta compania. Potrivit informarii, baza de clienti a Vodafone Romania a atins valoarea de 11.2 milioane de clienti la 30 iunie 2021.

„Sunt incantat sa ma alatur Vodafone Romania si sa continui sa dezvolt, impreuna cu echipa, prezenta Vodafone in tara. Vom continua sa ne consolidam pozitia de lider in inovatie si retele excelente de comunicatii electronice pentru a oferi tuturor clientilor si partenerilor cea mai buna experienta de utilizare si servicii complet convergente” a spus Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania.

,,In acelasi timp, ne vom concentra pe extinderea contributiei noastre la eforturile de digitalizare ale Romaniei. Beneficiile digitale pot fi exploatate in intregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivita, alaturi de conexiuni rapide si fiabile. Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importanta pentru noi si va trebui sa lucram impreuna pentru a ne asigura de faptul ca toata lumea este conectata si ca nimeni nu este lasat in urma” a mai spus presedintele Vodafone Romania.

,,De asemenea, este misiunea noastra sa conectam pentru un viitor mai bun prin facilitarea accesului la educatie in zonele defavorizate. Am incredere ca, impreuna cu echipa de profesionisti a Vodafone Romania, vom dezvolta proiecte semnificative care vor avea un impact pozitiv pentru aceste domenii si, in cele din urma, pentru intreaga societate romaneasca”.

Mai mult in AdPlayersReport, Business, Telecom


PUBLICITATE: