VTEX depune declaratia de inregistrare pentru oferta publica initiala. Intentioneaza listarea la NYSE
Luni, 28 Iunie 2021

 

CREDIT. VTEX

AdPlayers. info

VTEX, furnizorul de solutii software as a service de comert digital pentru branduri enterprise si retaileri, liderul in accelerarea transformarii comertului digital in America Latina, care isi extinde operatiunile la nivel global, a anuntat ca a depus o declaratie de inregistrare a Formularului F-1 la Securities and Exchange Commission („SEC”) din Statele Unite ale Americii, cu privire la ofertarea publica initiala propusa a actiunilor sale comune de Clasa A. VTEX intentioneaza sa aplice la listarea actiunilor sale comune de Clasa A la Bursa de Valori din New York (NYSE) sub simbolul „VTEX”.

Numarul actiunilor comune de Clasa A care urmeaza sa fie oferit si intervalul de pret pentru oferta propusa inca nu au fost determinate. Orice ofertare este supusa conditiilor pietei si nu poate exista nicio asigurare cu privire la posibilitatea sau finalizarea unei oferte sau cu privire la dimensiunea si conditiile unei astfel de oferte.

J. P Morgan, Goldman Sachs si Bank of America Securities actioneaza in calitate de principali subscriitori pentru oferta propusa. KeyBanc Capital Markets, Morgan Stanley si Itaú BBA actioneaza in calitate de subscriitori comuni.

VTEX este un furnizor de solutii software as a service de comert digital pentru branduri enterprise si retaileri. Platforma noastra le permite clientilor nostri sa isi implementeze strategia de comert, inclusiv construirea magazinelor online, integrarea si gestionarea comenzilor pe mai multe canale si crearea unui marketplace pentru a comercializa produse ale unor vanzatori terti. Fondata in Brazilia, compania este lidera in accelerarea transformarii comertului digital in America Latina si isi extinde operatiunile la nivel global. Platforma VTEX este conceputa in conformitate cu standarde si cu functionalitati de tip enterprise-level, iar peste 2000 de clienti cu peste 2500 de magazine active in 32 de tari au incredere in noi pentru a-i conecta cu clientii lor intr-un fel care sa aiba semnificatie.

Mai mult in Business, Parteneriate,


PUBLICITATE: