The AdStore merge la inima Bayer
Miercuri, 27 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Editia din acest an a campaniei organizate cu prilejul “Zilei Mondiale a Inimii” (World Heart Day), a fost desfasurata, de curând, si în Romania. Sponsorizat de Bayer Healthcare, în colaborare cu Societatea Romana de Cardiologie, evenimentul Ziua Mondiala a Inimii  a fost organizat în România, de agentia The AdStore.

Evenimentul desfasurat duminica 24 septembrie la nivel international cu tema “Cât de tânara este inima ta?” a ajuns si în 4 orase mari ale României Brasov, Constanta, Timisoara, Iasi. 

The AdStore merge la inima BayerRemus Frunza (foto), General Manager al agentiei de publicitate a declarat pentru AdPlayers ca “The AdStore s-a implicat în aceasta campanie sociala si cu scopul lansarii oficiale pe piata româneasca a campaniei de comunicare pentru medicamentul ASPIRIN PROTECT 100”.

Potrivit reprezentantilor agentiei, medicamentul este recomandat în  preventia ocurentei si recurentei atacului de cord si a accidentului vascular cerebral (AVC), precum si în tratamentul afectiunilor cardiace.

World Heart Day a constat în oferirea de servicii medicale gratuite: masurarea tensiunii arteriale, calcularea factorului de risc cardiovascular, precum si efectuarea de electrocardiograme (EKG) tuturor doritorilor din apropierea locatiilor mentionate. Serviciile medicale au fost oferite de personal medical (medici si asistenti medicali) in colaborare cu servicii de ambulanta.

Actiunea, spun reprezentantii agentiei The AdStore, s-a derulat în scopul informarii publicului larg cu privire la importanta controlului asupra principalilor factori de risc cardiovascular (adoptarea unei diete sanatoase, a unui regim de viata activ si renuntarea la fumat) care pot preveni producerea de atacuri de cord si pot ajuta inima sa „îmbatrâneasca” mai încet.

Înfiintata, în România, în urma cu 4 ani, The Ad Store este o agentie de publicitate full-service, care apartine unui grup international de agentii de publicitate cu acelasi nume, cu sediul central la New York.


PUBLICITATE: