Spin Media a intrat si în lift
Luni, 01 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Spin Media a achitionat recent o retea de panotaj in lifturi din Brasov, marindu-si prezenta in spatiul indoor si intrarea pe piata publicitatii in lifturi. Compania spune ca detine spatiu de expunere in 272 de lifturi in Brasov, pe o piata de aproximativ 400 scari de bloc in care sunt lifturi, si in care exista instalate in acest moment 400 de panouri format A3.

Pachetele de servicii includ inchirierea locatiilor disponibile, planificarea campaniei, decorarea locatiilor, schimbare lunarã a afiselor, intretinerea ramelor, monitorizarea campaniilor cu fotografii individuale, inlocuire afise deteriorate. Tiparirea afiselor este inclusa in pret si nu se plateste separat pentru acest serviciu.

Pana la sfarsitul anului Spin Media vrea sa monteze in Brasov 600 de panouri in lifturi, si sa-si mentina pozitia de cel mai important jucator pe piata locala de indoor. Compania intentioneaza sa dezvolte reteau de panotaj indoor, atat in lifturi cat si in spatiile comercile si in cladirile de birouri.

AdPlayers.ro/File

SpinMedia

Spin Media a intrat pe piata de indoor in anul 2003, cand a inceput publicitatea prin reteaua de stative pentru distributie a materialelor publicitare tiparite.

Locatiile dispun si de panouri publicitare de 23x100 cm. Reteaua cuprinde in acest moment peste 300 locatii in Bucuresti, Brasov si Valea Prahovei, amplasate in centre de afaceri, restaurante, hoteluri, centre culturale, banci, centre de infrumusetare, clinici medicale.

Din septembrie 2007, reteaua Spin Media si-a extins portofoliu cu panotajul in lifturi.


PUBLICITATE: