Sorel Radu: GM la regia Media Point. Prima tinta: 10 Mil. EUR pentru Adevarul Holding pe 2011
Joi, 23 Septembrie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Sorel Radu a fost numit director general Media Point. Contactat de catre AdPlayers, Radu a confirmat numirea, si a afirmat ca firma nou constituita are un portofoliu complet de servicii specifice unei regii de vanzari.

„Incepem cu produsele Adevarul Holding, dar intentia noastra este sa atragem si alti parteneri media din afara trustului. Dealtfel suntem deja in discutii cu posibili parteneri, insa este prematur sa dam nume”, a afirmat Sorel Radu, pentru AdPlayers.

Initial Media Point va administra vanzarile de publicitate pentru produsele grupului Adevarul: Adevarul si toate suplimentele sale, Adevarul de seara, Click si toate produsele care deriva din publicatie, Forbes, Tango, OK, Dilema veche, Foreign Policy si Historia. Ince priveste protofoliul online, regia va reprezenta pe piata toate site-urile publicatiilor si alte cateva proiecte online care sunt in discutie de deazvoltare.

Sorel Radu a confirmat ca regia de vanzari pe care o conduce este detinuta 100% de Odyssey Communication, si pleaca la drum din octombrie cu 15 oameni, urmand ca din a doua luna sa opereze cu o echipa de 20 de angajati. Intrebat care sunt obiectivele de vanzari legate de trsutul condus de Peter Imre, Sorel Radu a afirmat pentru AdPlayers ca tinta  pe 2011 atragerea in Adevarul Holding a unui volum de 10 Milioane de EUR, din care cel mai probabil in jur de 80% vor fi venituri din publicitatea in print.

Legat de tarifele de publicitate si strategia de vanzari, Radu spune ca „Pana la sfarsitul anului, atat tarifele de publicitate vor ramane neschimbate, dar cu siguranta in strategia de vanzari vor aparea modificari”. Conform managerul Media Point, regia o va avea ca director de vanzari pe Irina Morosanu, care va conduce o echipa responsabila de publicitatea pe produsele din grup. Regia va opera pe piata de la 1 octombrie.

Intrebat ce va face cu eResearch, compania pe care o conduce si administreaza in prezent, directorul general Media Point a afirmat ca firma de cercetare va avea un manager nou, pe care il va comunica in curand.

Mai mult in Presa Scrisa


PUBLICITATE: