Sefii de la Ethos au lansat Selenis
Miercuri, 25 Ianuarie 2006

Sefii de la Ethos au lansat Selenis( AdPlayers.ro ) Sefii Asociatiei de Comunicare Ethos au lansat agentia de comunicare online Selenis. Agentia este condusa de Dragos Dehelean  (foto) General Manager, Dragos Tuta - New Business Director si Marius Balaci - Strategy & Panning Director, in acest moment echipa Selenis numarand sase oameni.

Cei trei fondatori au o experienta de cinci ani in comunicare, fiind printre cei care au pus umarul si internetul la comunicarea unor brand-uri cum sunt Olimpiadele Comunicarii, Gala Societatii Civile sau Festivalul Internetics.

“Am coordonat organizarea a doua editii ale Galei Societatii Civile (2004 si 2005) si organizarea a doua editii ale Festivalului de Comunicare Digitala Internetics (2004 si 2005)” , a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro Dragos Dehelean, vorbind despre exeperienta in comunicare.

“De asemenea, am gestionat comunicarea online si comunicarea cu agentiile participante la prima editie europeana a Festivalului AdPrint (2004). Gala Societatii Civile, Festivalului de Comunicare Digitala Internetics si Festivalul AdPrint sunt proiecte ale agentiei Millenium Communications” , spune Dragos Dehelean de la Selenis.

Oficialii noii agentii de comunicare online afirma ca “scopul agentiei este sa ii ajute pe specialistii in relatii publice sau marketing sa isi atinga intr-un mod mai eficient obiectivele, prin intermediul internetului si a noilor tehnologii de comunicare” .

“Responsabilii de comunicare romani folosesc intr-o masura mult prea mica oportunitatile oferite de internet” , spune Dragos Dehelean, directorul agentiei Selenis. El sustine ca a infiintat Selenis “in primul rand pentru a-i ajuta pe comunicatori sa inteleaga si sa fructifice mai bine aceste oportunitati”.

Selenis si-a inceput activitatea oferind pe Selenis.ro (www.selenis.ro ) - site-ul agentiei, un set de resurse care sa-I ajute pe oamenii de marketing si de PR. La sectiunea resurse (http://www.selenis.ro/resurse) poate fi gasit un director delegaturi "cu cele mai valoroase site-uri de stiri, carora pot sa le trimita comunicatele lor de presa".

“Speram ca in felul acesta, comunicatorii sa constientizeze avatajele folosirii acestui mediu si sa discearna singuri in privinta site-urilor care le aduc cea mai buna vizibilitate”.

“De asemenea vrem sa-i avertizam in privinta noilor amenintari pe care le aduce explozia canalelor de comunicare interactive pentru imaginea unei organizatii”, adauga Dehelean.

In aceeasi sectiune comunicatorii pot gasi link-uri catre cele mai valoroase publicatii de marketing si PR, grupuri de discutii pe teme de comunicare, benchmark-uri despre impactul internetului si blog-urile personale ale membrilor echipei.

Infiintata la sfarsitul anului trecut, Selenis are in portofoliul de servicii campanii de comunicare online, programe de comunicare prin email, copywriting si editare de continut online, strategie si management al prezentei online, marketing prin motoare de cautare.  Vorbind despre proiectele la care lucreaza, oficialii au mai afirmat pentru AdPlayers ca “la ora actuala Selenis lucreaza la 4 proiecte complexe” .

Despre strategia de lucru si furnizorii de media, reprezentantii Selenis declara ca  “in privinta furnizorilor de media vom incerca sa fim cat mai obiectivi si sa recunoastem intotdeauna meritele acelor publisher-i care ofera continut de calitate si care coaguleaza in jurul site-urilor lor o comunitate fidela de utilizatori” .

Selenis va asigura in continuare componenta de comunicare online a tuturor proiectelor desfasurate de Asociatia de Comunicare Ethos. Despre legatura cu asociatia, cei trei fondatori ai Selenis spun ca vor avea in continuare o implicare personala in cadrul Asociatiei de Comunicare Ethos. “In definitiv, misiunea si obiectivele Ethos ne caracterizeaza pe toti si reprezinta cel mai bun instrument prin care putem avea o implicare si o actiune in zona interesului public” si ca asociatia va avea, in timp, “un management si un personal diferit de cel al Selenis”.

Sefii de la Ethos au lansat Selenis

(Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: