Schimbari la varful Saatchi & Saatchi
Vineri, 02 Iunie 2006

Schimbari la varful Saatchi & Saatchi( AdPlayers.ro Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Cristina Oanta (foto) este noul Managing Director al agentiei Saatchi & Saatchi dupa ce, pana de curand, a fost Client Service Director. Radu Florescu nu s-a retras din conducerea agentiei ci a devenit CEO al companiei, pozitie din care se va concentra asupra oportunitatilor de New Business si asupra noilor strategii de dezvoltare ale companiilor Saatchi & Saatchi (advertising - toate serviciile), Zenith Media (servicii de media) , Saatchi & Saatchi X ( servicii de below the line si shopper marketing) si Pantone Studios (servicii de DTP si productie publicitara).

Schimbari la varful Saatchi & SaatchiPaula Hotea (foto) a fost numita Client Service Director al agentiei, dupa ce a ocupat pana acum pozitia de Group Account Director. Schimbarile sunt motivate de catre oficialii agentiei Saatchi & Saatchi de efervescenta companiei care „doreste sa tina pasul cu cerintele pietei de publicitate din Romania”.

Noul managing director al agentiei, Cristina Oanta este unul din membrii echipei care a plecat la drum cu Radu Florescu, dupa infiintarea agentiei, in urma cu 13 ani. Reprezentantii companiei spun ca ea a avut un rol important atat in dezvoltarea de campanii integrate pentru clientii agentiei, cat si in transmiterea valorilor Saatchi si dezvoltarea echipei. In noul sau rol, spun oficialii grupului de companii condus de Radu Florescu, Cristina Oanta isi va reorienta eforturile pentru a restructura si a dezvolta in continuare agentia.

Conform reprezentantilor Saatchi & Saatchi, in ultimele sase luni, in cadrul agentiei au avut loc transformari bazate pe rezultatele remarcabile pe care le-au obtinut cativa membri importanti ai echipei. Astfel, Cristina Iordanescu conduce noul departament de strategie al agentiei, Alina Damaschin se ocupa de New Business Development,  iar departamentul de creatie care a adus cinci nominalizari  si  doua  premii  la Ad`Or 2006 este condus de Mihaela Pascu.

Saatchi & Saatchi Advertising, Zenith Media, Saatchi & Saatchi X si Pantone Studios

Potrivit companiei, Saatchi & Saatchi reprezinta in acest moment unul dintre cele mai mari grupuri de companii de pe piata de publicitate din Romania, oferind servicii full service prin departamentele sau companiile componente. Astfel, pe langa Saatchi&Saatchi Advertising (publicitate, toate serviciile), din grup mai fac parte Zenith Media care ofera servicii de media, Saatchi & Saatchi X ofera servicii de below the line si shopper marketing in timp ce Pantone Studios ofera servicii de DTP si productie publicitara.

Dedicati aceluiasi credo ca si intreaga retea din care face parte, afirma oficialii grupului de comunicare, Saatchi & Saatchi Romania isi doreste sa fie un partener de afaceri care genereaza idei pentru a schimba lumea si pentru a crea rezultate memorabile.

Fondata in 1970 la Londra, Saatchi & Saatchi activeaza acum in peste 95 de tari avand 152 de reprezentante si are ca principali clienti internationali nume precum Procter & Gamble, Toyota, Sony. Reprezentantii grupului spun ca Saatchi & Saatchi s-a transformat cu rapiditate dintr-o agentie de publicitate intr-o agentie de idei si vrea sa-si consolideze reputatia  ca o pepiniera de idei novatoare care transforma brandurile si afacerile clientilor ei.


PUBLICITATE: