Raftul cu Bunatati Locale isi intampina cu preturi mici clientii din Botosani, la magazinul Profi Super din Strada Primaverii
Luni, 19 Iunie 2023

 

Calin Costinas, Director General Adjunct, Profi: ,,Nu este doar un ajutor pentru micii producatori locali, dar si pentru consumatorii care pot sa gaseasca produse de calitate si sanatoase. Toti producatorii pe care ii identificam si ale caror gusturi bune merita descoperite si savurate de cat mai multa lume se regasesc si pe platforma Via Profi, iar de azi, si in magazine Profi Super din judetul Botosani”.

AdPlayers. Info

Raftul cu Bunatati Locale se deschide in judetul Botosani. Bunatatile din Botosani ajung la raft, zilnic, la preturi mici! Producatorii locali din judet sunt sustinuti sa faca cele mai bune produse, dupa retete traditionale, si sa ajunga mai usor la consumatori, gratie celui mai amplu program de sustinere a lor, demarat de Profi, reteaua romaneasca de magazine. De astazi, Botosani se alatura judetelor in care magazinele Profi gazduiesc Raftul cu Bunatati Locale.

In fiecare zi, botosenenii pot alege sa se bucure de gustul autentic si sanatos al  unor produse proaspete din carne, lactate, peste, fainoase, miere curata si vinuri din soiuri alese. Peste zece producatori alimenteaza Raftul cu Bunatati Locale din magazinele botosenene.

„Raftul cu Bunatati Locale este locul unde gusturile romanesti, respectul pentru retete curate si traditionale si grija pentru comunitate isi dau intalnire cu romanii. Este doar una dintre modalitatile prin care Profi ajuta micii producatori locali, care gatesc ca pentru propria familie, sa poata ajunge la cat mai multe familii din Romania. Nu este doar un ajutor pentru micii producatori locali, dar si pentru consumatorii care pot sa gaseasca produse de calitate si sanatoase. Toti producatorii pe care ii identificam si ale caror gusturi bune merita descoperite si savurate de cat mai multa lume se regasesc si pe platforma Via Profi, iar de azi, si in magazine Profi Super din judetul Botosani”, a spus Calin Costinas, Director General Adjunct, Profi.

In fiecare zi, Raftul cu Bunatati Locale isi intampina cu preturi mici clientii la magazinul Profi Super din Strada Primaverii, nr. 15, Bl. 24, Sc. B, Botosani, dar  si  la  Dorohoi, pe Bulevardul Victoriei, nr.3-5.

Produsele sunt puse la vanzare in cantitati limitate si doar in magazine selectate pentru a permite producatorilor sa isi pastreze modul de preparare si calitatea, fara a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospetimea si productia artizanala specifica fiecarei localitati sau zone in care apar produse pe Raftul cu Bunatati Locale.

„Pentru Profi, sustinerea producatorilor locali inseamna actiuni concrete, realizate in sprijinul acestora. Participantii la acest program primesc ajutor in realizarea documentatiei si obtinerea avizelor necesare pentru vanzarea conforma a produselor lor, Profi faciliteaza distributia acestora prin flota proprie si ofera suport in promovarea lor. Totodata, le asigura micilor producatori locali si conditii comerciale preferentiale, preluand marfa  direct de la unitatea de productie,  achitand-o rapid si nefacand retur de produse”, a declarat Gaetan Pacton, Director General, Profi.

Ideea Raftului cu Bunatati Locale a fost prezentata de Profi in septembrie 2022, la Festivalul pe care l-a organizat de la Apos. A urmat apoi, in acelasi an, introducerea conceptului in magazine din Cluj si Dambovita. In acest an, Botosani este deja al patrulea judet, dupa Bistrita, Alba si Suceava, in care se implemeaza programul. In 2023, Profi isi propune sa aduca Raftul cu Bunatati Locale cu specialitati din carne, conserve, lactate, oua, panificatie, peste, produse apicole, legume si fructe in 10 zone ale tarii si sa reuneasca cel putin 150 de producatori locali. Dincolo de prezenta la Raftul cu Bunatati Locale, din aceasta luna, micii producatori locali isi spun povestile si isi prezinta oferta si pe cea mai ampla platforma nationala de promovare a lor, Via Profi, prin intermediul careia oricine poate porni intr-o calatorie plina de savoare in Romania.

Cu 28.000 de angajati in 1.654 de magazine proprii si Partener prezente in circa 800 de localitati urbane si rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din Romania. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO si PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale retelei, desfac o gama de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienti care isi fac zilnic cumparaturile in aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din Romania. Cifra de afaceri a retelei, de 11,7 miliarde lei, plaseaza compania pe locul trei in retail-ul romanesc.

Mai mult in Business, Retail, Campanii


PUBLICITATE: