Primul showroom Jaguar Land Rover din Romania aliniat la noile standardele de design ale marcilor, deschis de Tiriac Auto
Joi, 27 Aprilie 2017

sursa: Tiriac Auto

Deschis in Șoseaua Pipera ajunge pe o suprafata 800 de metri patrati, showroom-ul dispune si de un service-ul auto este dotat cu echipamente de ultima generatie ce deserveste de acum inainte exclusiv clientii celor doua marci

adplayers. info

Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din Romania aliniat la noile standarde de design si experienta de retail ale celor doua marci, in Șoseaua Pipera. Cu o suprafata de 800 de metri patrati, noul showroom reuneste ambele marci auto intr-un spatiu generos si aduce, in premiera in Romania, standardele Arch.



“Dupa o investitie semnificativa si trei luni de lucru, suntem incantati sa putem primi clientii nostri intr-un showroom modern, ce imbina ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuala, cu rafinamentul celor doua marci" afirma Daniel Antor, CEO Țiriac Auto.

"In cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai inalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service. Ne-am propus in permanenta, si iata ca reusim, sa fim mereu aproape de clientii nottri, intr-una dintre cele mai efervescente zone ale Bucurestiului”.


Potrivit oficialilor Tiriac Auto, noul standard de retail Arch inseamna un mediu modern, ce ofera o experienta superioara clientilor ambelor marci, sub acelasi acoperis. Noul showroom Jaguar Land Rover are acum o suprafata generoasa, de 800 de metri patrati.

Adiacent showroom-ului, Țiriac Auto redeschide si un service dedicat, exclusiv pentru clientii celor doua marci, dotat cu echipamente de ultima generatie si aparatura specifica Jaguar Land Rover.

Suprafata service-ului a crescut la 600 de metri patrati si, de acum, include o zona speciala pentru clienti, in care acestia isi pot urmari, intr-un spatiu confortabil, reparatiile, statusul acestora si pot avea o vizibilitate sporita asupra a tot ce se intampla in service.

Companie activa de 25 de ani pe piata romaneasca, Tiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, holding ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Țiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc.

Tiriac Auto reprezinta sase dintre cele mai cunoscute marci auto existente pe piata: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi. Reteaua de distributie si service Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in orice colt al Romaniei.

Mai mult in Business, Eveniment


PUBLICITATE: