Primul birou de PR in Libia. Action Global Communications.
Joi, 29 Martie 2012
( adplayers, Iulian Toma) Cunoscuta pentru prezenta inclusiv pe piete emergente, compania independenta de consultanta full-service in relatii publice Action Global Communications, anunta deschiderea unui birou in Tripoli, Libia, ca raspuns la cererea venita din partea clientilor agentiei.

Acoperind o regiune care se intinde de la est, din Kazakhstan si Pakistan, pana in partea de vest catre Maroc si Belgia, reteaua Action acopera in prezent intreaga regiune a Africii de Nord, iar biroul Action din Libia va duce la cresterea numarului de agentii la 44, dintre care 5 se afla in Africa de Nord.

„Deschiderea biroului nostru din Libia este o adevarata premiera si marcheaza constituirea serviciilor de relatii publice profesionale, full-service in aceasta tara”, a spus Tony Christodoulou, Fondator si CEO al Grupului Action. „Inainte de caderea regimului Gadhafi, orice aspect legat de media era controlat de stat, astfel ca a fost imposibila dezvoltarea unei industrii profesioniste de PR.  Acum suntem martori ai liberalizarii mass-media si ai cresterii numarului de publicatii, posturi TV sau canale radio”.       

Action Libia va oferi servicii complete si integrate de relatii publice si comunicare. Biroul va fi condus de Radwan Gariani, Country Manager, care are peste 12 ani de experienta in consultanta de comunicare pentru companii internationale si locale, atat in Libia cat si peste hotare.  Acesta va avea alaturi o echipa formata din trei membri, fosti jurnalisti si profesionisti din domeniul comunicarii, cu experienta profesionala acumulata in Marea Britanie si SUA.

Grupul Action este independent si ofera consultanta full-service in relatii publice. Birourile proprii si filialele sunt localizate in Europa Centrala si de Est, Rusia, tarile membre CIS, Asia Centrala, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si zona Mediteraneana. De-a lungul celor patru decenii, unele dintre cele mai proeminente branduri din lume s-au numarat printre clientii Action – British Airways, BP, Aston Martin, Microsoft, OMV, Nabucco, Boehringer Ingelheim sau Siemens fiind doar unele dintre acestea. 

Mai mult in PR


PUBLICITATE: