Premiera nationala Range Rover. Noul model, la galeria Tiriac Collection, in weekendul 5-6 martie
Vineri, 04 Martie 2022


Credit. Tiriac Collection

Exemplarul a fost ales pentru a face parte provizoriu din galeria auto exclusivista in baza designului special ce imbina tehnologii sofisticate, de ultima generatie.

AdPlayers. info

Tiriac Collection gazduieste in exclusivitate in weekendul 5-6 martie 2022 cel mai nou model Range Rover, anunta reprezentantii de comunicare. Publicul are posibilitatea de a viziona noul model in premiera nationala strict in aceasta perioada. Exemplarul a fost ales pentru a face parte provizoriu din galeria auto exclusivista in baza designului special ce imbina tehnologii sofisticate, de ultima generatie.

Noul Range Rover este dotat cu o serie de motoare eficiente semihibride si hibride cu alimentare la priza, plus interioare cu patru, cinci sau sapte locuri disponibile pe caroserii cu ampatament standard sau lung. A cincea generatie de SUV-uri de lux aduce un design modernist si o interpretare contemporana a profilului sau emblematic.

Exemplarele disponibile ale noului SUV sunt SE, HSE si Autobiography. Pe durata primului an de productie exista o varianta First Edition, avand la baza modelul Autobiography, cu o specificatie unica. Exclusiv pe aceasta versiune este disponibila culoarea exterioara Sunset Gold Satin (finisaj mat).

Noul Range Rover este definit de trei linii care isi regasesc originea in generatiile anterioare: plafonul plonjant, centura accentuata si linia ascendenta a pragurilor. Aceste trasaturi emblematice se imbina cu consola fata scurta caracteristica si cu plafonul inclinat spre spate pentru a crea un profil elegant, care transmite personalitatea inegalabila a modelului Range Rover.

Exemplarul poate fi vizionat in cadrul Tiriac Collection, alaturi de alte peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente si pana in prezent, inclusiv unitati care au apartinut unor mari personalitati, editii din serii limitate si masini super-performante evidentiind cele mai recente tendinte in materie de tehnologie auto.

Colectia localizata in Otopeni, strada Calea Bucurestilor, numarul 289, este deschisa publicului, iar in weekendul 5-6 martie, galeria poate fi vizitata in intervalul orar 10:00-19:00. Tiriac Collection pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre istoria modelelor auto expuse atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste peste 170 de modele auto si moto emblematice atat clasice, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Galeria dispune de o aplicatie proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibila in sistemele de operare Android si iOS. Aceasta poate fi descarcata gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro .  Mai multe detalii despre Tiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro , pe pagina de Facebook sau pe contul Instagram apartinand galeriei. 

Mai mult in Business, Auto, Market

PUBLICITATE: