Posta Romana a facut prima reclama TV
Luni, 09 Ianuarie 2006

Posta Romana a facut prima reclama TV( AdPlayers.ro ) Posta Romana a facut prima reclama TV din istorie. Campania a fost semnata de GMP/ASHLEY Bucharest. Spotul a fost montat in variante de 30”, 35” si 60” si a rulat in perioada 15 – 25 decembrie 2005 pe mai multe posturi de televiziune. Pentru cei care se uita la monitor mai mult decat la televizor sau n-au fost atinsi de planul de media al campaniei, primul spot al Postei Romane mai poate fi vizionat si pe internet la www.gmp.ro/postaromana/

Posta Romana a facut prima reclama TV

“Este vorba despre un spot de imagine, primul de acest fel din istoria institutiei”, spun oficialii agentiei, “un spot de iarna emotionant”, mai apreciaza creativii. “Spotul a adus in prim plan, cu multa sensibilitate, o traditie aproape uitata: aceea de a trimite de sarbatori, celor dragi, o carte postala”, cred autorii campaniei. Legat de mesajul acesteia, ei spun ca acesta este ca “atunci cand trimiti o carte postala, trimiti o parte din tine”.

“Reclama a recreat atmosfera idilica a copilariei, avand ca personaj central figura blanda, nostalgica a bunicii”, sustine agentia. “In casa batraneasca, la gura sobei, langa un bradut frumos impodobit, bunica citeste cu emotie randurile scrise stangaci de nepotul ei. Calutul de lemn care se leagana langa brad aminteste de copilul aflat departe de bunica lui si de reintoarcerea lui in acea casa, prin intermediul cartii postale”.

Posta Romana a facut prima reclama TV

Rolul bunicii este interpretat de balerina Alexa Mogosan. Filmarile au durat apoape 16 ore si au fost realizate la Otopeni, in casa Avramescu. Spotul a fost realizat cu sprijinul casei de productie Tandem Film, al regizorului Santi Trullenque si al producatorului Giuliano Doman.

Campania include si o macheta de presa care surprinde atmosfera Craciunului alaturi de cei care, neputind fi prezenti in jurul mesei de Craciun a bunicii, isi trimit o parte de suflet sa le insoteasca gindurile bune si urarile scrise. Macheta a fost publicata in ziare si reviste din Bucuresti si Cluj, in perioada 12 decembrie – 4 ianuarie 2006.

Posta Romana a facut prima reclama TV

Din partea Postei Romane au participat la realizarea campaniei Andrei Bijutescu, Director Comercial Executiv, Radu Tecuceanu - Sef Departament Marketing si Luminita Axintescu - Sef Serviciu Imagine.

Echipa agentiei de publicitate GMP/Ashley implicata in acest proiect a fost formata din Mirela Angelescu, Client Service Director; Andreea Boala, Account Executive; Emilian Arsenoaiei, Creative Director; Daniela Nedelschi, Senior Art Director; Liana Popa, Copywriter.

Iulian Toma (info@adplayers.ro )

Posta Romana a facut prima reclama TV


PUBLICITATE: