#OameniiDeLaProfi: primele contracte de munca semnate cu refugiati ucraineni
Vineri, 18 Martie 2022

 

„Ne-am adaptat 360 procesul de recrutare, angajare si inductie, astfel incat suntem pregatiti sa le spunem noilor nostri colegi , Bine ati venit! ”, declara Pawel Musial, Directorul general Profi. „La doar 1 zi dupa inceperea actiunii, s-au semnat deja primele contracte cu persoane sosite din Ucraina!”

AdPlayers. info

Toate joburile Profi deschise in prezent sunt acum puse si la dispozitia oricarui potential nou coleg ucrainean. Pe “fronturile” Profi s-au facut pregatirile necesare pentru a acorda un sprijin real refugiatilor care isi cauta un loc de munca sigur, intr-o organizatie de incredere.

„Ne-am adaptat 360 procesul de recrutare, angajare si inductie, astfel incat suntem pregatiti sa le spunem noilor nostri colegi ,,Bine ati venit! ”, declara Pawel Musial, Directorul general Profi. „La doar 1 zi dupa inceperea actiunii, s-au semnat deja primele contracte cu persoane sosite din Ucraina!”

Scanand codul QR de pe anuntul Profi sau accesand https://oameniidelaprofi.ro/joburi-ucraina/   acestia pot aplica foarte simplu, in limba ucraineana, la joburile existente in cadrul acestei retele.

 “Ne-am mobilizat in timp record si am creat o echipa specializata, colegi vorbitori de limba ucrainiana, pregatiti sa ofere informatii si sa sprijine integrarea noilor colegi in oricare dintre zonele de business, de la cele aproape 1600 de magazine Profi integrate si partener din toata tara, pana la centrele logistice si chiar sediile administrative Profi,” afirma Ramona Cretu, Manager dezvoltare organizationala Profi.

O companie puternica este intotdeauna orientata sa raspunda nevoilor comunitatii, iar echipa departamentului HR Profi se ghideaza dupa filozofia #BeKind, bazata pe gesturi mici, dar cu un impact urias fata de toti cei din jur, fiind hotarata zilnic sa transforme momente si sa ofere sute de oportunitati Profi!

Cu aproape 26.000 de angajati in magazine integrate si partener, si cu magazine in peste 700 de localitati, Profi este cel mai mare angajator privat si totodata reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Mai mult in Business, Retail, Responsabilitate Sociala, CSR,

 

 


PUBLICITATE: