O romanca face in SUA 5 Milioane USD pe an din PR. Adevarul a descoperit povestea.
Luni, 23 Mai 2016


sursa foto: facebook/
Sabina Aldea Gault

Condusa de Sabina Aldea Gault, Konnect Agency are 3 birouri, aproape 60 de angajati si opereaza in 5 state

adplayers. Iulian Toma

Adevarul a descoperit o romanca in SUA care face 5 Milioane USD din PR. Konnect Agency, condusa de romanca Sabina Aldea Gault, CEO al companiei, are 3 birouri, aproape 60 de angajati si opereaza in 5 state.

Cu  peste 65 de clienti, potrivit adevarul, cifra de afaceri a Konnect Agency a evoluat de la 100.000 de dolari in 2009, pana la aproximativ 4,35 milioane de dolari anul trecut, cu 46% mai mult fata de 2014.

Conform estimarilor companiei, pentru 2016, cifra de afaceri preconizata este in crestere: 5,2 milioane de dolari. „Profitul pentru majoritatea agentiilor este intre 18-23% – si noi suntem in aceeasi marja de profit“, a spus Sabina Aldea Gault.

Experienta din Romania la Media Pro. A lucrat direct cu Adrian Sarbu si Doina Gradea

Femeia de afaceri romanca din PR-ul american a mers la facultate la Universitatea Media Pro, in Bucuresti, dupa o educatie primita la scoala si la liceu in Pitesti. Tot in Capitala Romaniei a avut si primul loc de munca in PR, la studiourile MediaPro Buftea, experienta acumulata in acea perioada despre care Sabina Aldea Gault spune pentru adevarul ca i-a fost ulterior foarte utila in cariera.

„Am lucrat in film cu o echipa extraordinara de oameni cu care sunt prietena si in ziua de astazi si de la care am invatat film si PR. Dupa un an si ceva, am avut oportunitatea sa ma mut in Media Pro si sa lucrez direct cu Adrian Sarbu si Doina Gradea. A fost unul dintre cele mai grele joburi pe care le-am avut, dar am primit lectii extraordinare – si de viata, si de PR. Doina imi este foarte apropiata si o prietena pe care sunt mandra sa o am dupa atata vreme. De la Adrian am invatat lucruri pe care le folosesc si azi in jobul meu – cum sa lucrezi cu oamenii, cum sa stabilesti relatii interpersonale etc.“, a declarat pentru adevarul, Sabina Aldea Gault.

Intreaga poveste de succes a romancei care face bani in PR-ul american in adevarul:

Mai mult in PR, Oameni


PUBLICITATE: