Investitie de 1 milion de euro intr-o aplicatie pentru dezvoltarea echipelor. Zitec lanseaza Mirro.
Miercuri, 22 Mai 2019


“Cu toate ca suntem la inceput de drum cu Mirro, am discutat si modelat functionalitatile impreuna cu peste 20 companii de diferite dimensiuni si din industrii variate, companii ce ne-au fost alaturi in calitate de early-adopters” afirma Alex Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

Credit: Zitec

AdPlayers. Info

Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a lansat Mirro.io in cadrul Bucharest Tech Week 2019, o aplicatie dedicata echipelor si companiilor de succes.

Potrivit reprezentantilor companiei, aplicatia pune accent pe performanta individuala si de echipa, urmareste eficienta colaborarii, si acopera intr-un mod cat mai prietenos aspectele zilnice ale relatiei dintre persoana si organizatie.

Dezvoltarea Mirro (mirro.io), subliniaza compania condusa de Alexandru Lapusan, a inceput in anul 2018, ca rezultat al lectiilor invatate din experienta de 16 ani ca angajator in industria IT, o industrie foarte competitiva din punct de vedere al resurselor umane. Mirro este cel de-al doilea produs propriu din portofoliul Zitec, dupa aplicatia de registratura electronica Regista.ro

Calitatea de puternic de angajator a plasat Zitec in anul 2018 in Top 3 “Cei mai apreciati angajatori din Romania", realizat de undelucram.ro, dar si in "Topul companiilor IT pentru care sa lucrezi", publicat de Revista BIZ. Compania a experimentat si imbunatatit in mod continuu procesele legate de oameni si echipe, de la partea organizatorica si administrativa, pana la procesele de recrutare, management al performantei, feedback continuu si dezvoltare profesionala.

Mirro se adreseaza organizatiilor pentru care dezvoltarea oamenilor este prioritara. Performanta fiecarui membru al echipei este privita in ansamblu, oferind o perspectiva noua asupra evolutiei in cariera, asupra impactului individual in cadrul organizatiei si a rezultatelor de business.


Aplicatia poate acoperi tot parcursul unui angajat inca din momentul in care se alatura organizatiei. Cu toate ca accentul este pus pe eficienta echipelor si performanta individuala, avand la baza feedback-ul continuu, Mirro acopera si alte functionalitati din zona resurselor umane, precum gestiunea contractelor de munca si a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverinte, situatia concediilor etc. De asemenea, Mirro se integreaza cu usurinta cu solutii de tip Applicant Tracking System sau solutii de Payroll.

Mirro are o interfata prietenoasa, fiind o solutie Software as a Service (SaaS) care nu necesita instalare si este accesibila direct din browser. Costul este de tip pret lunar per utilizator, fara costuri initiale de implementare sau costuri de incetare a folosirii aplicatiei. Timpii de implementare sunt eliminati, aplicatia are o interfata intuitiva, iar utilizarea ei nu necesita o instruire prealabila sau ajutor in configurare. Din punct de vedere tehnic, solutia SaaS utilizeaza tehnologia cloud-computing Microsoft Azure, asigurand un nivel de securitate ridicat si o protectie avansata a datelor.

Inainte de lansare, aplicatia a fost testata timp de 6 luni in cadrul mai multor companii, in diferite scenarii de business.

“Cu toate ca suntem la inceput de drum cu Mirro, am discutat si modelat functionalitatile impreuna cu peste 20 companii de diferite dimensiuni si din industrii variate, companii ce ne-au fost alaturi in calitate de early-adopters” afirma Alex Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

,,Astfel am castigat increderea unor companii care ne-au devenit deja clienti, iar la momentul lansarii putem spune ca deja crestem performanta pentru echipe din zona de tehnologie (Clever Tech, Play Solutions si Symbolic), consultanta in resurse umane (HRS Romania si Career Advisor), creative & media (High Contrast si Bright Agency), servicii tehnice (Depanero), online entertainment (Fortuna Entertainment Group) si altele”.

Mirro este testat in cadrul Bucharest Tech Week 2019, in zona expozitionala a evenimentului de la Radisson Blu Hotel, pe 21 si 22 mai.

Mai mult despre Zitec

Lider pe piata IT din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de digital marketing. Firma este una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner si Google Cloud.

In ultimul an, Zitec s-a clasat in Top 3 al celor mai apreciati angajatori din Romania, conform site-ului undelucram.ro si in “Topul companiilor din IT pentru care sa lucrezi” realizat de Revista BIZ. In 2018, serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Preturi Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, iar pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizata in topul agentiilor de digital din Romania conform Forbes, in timp ce campania de donare de sange la birou lansata de Zitec la nivel national - #cei1024 - a fost premiata cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards si “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 si 2019.

Mai mult in Business, Resurse Umane, Digital


PUBLICITATE: