HONOR Romania si Tribal Worldwide te invita sa-ti pui telefonul la incercare prin „The Magic Challenge”
Vineri, 30 Iunie 2023

 

Noua campanie HONOR, dezvoltata la nivel local si semnata de agentia Tribal Worldwide Romania, isi propune nu doar sa comunice performantele remarcabile ale celui mai nou telefon flagship din seria Magic – HONOR Magic5 Pro – ci chiar sa le puna la incercare in mod real, pentru a demonstra  superioritatea acestora printr-o serie de teste.

AdPlayers. info

“The Magic Challenge” este noua campanie HONOR, dezvoltata la nivel local si semnata de agentia Tribal Worldwide Romania, care isi propune nu doar sa comunice performantele remarcabile ale celui mai nou telefon flagship din seria Magic – HONOR Magic5 Pro – ci chiar sa le puna la incercare in mod real, pentru a demonstra superioritatea acestora printr-o serie de teste.

Ca moderatori ai seriei de 3 episoade „The Magic Challenge” au fost alesi  expertul tech Dan Cadar si muzicianul Jean Gavril, care invita cativa creatori reprezentativi de continut digital din social media din Romania sa isi testeze propriul telefon, oricare ar fi acela, comparativ cu Magic5 Pro, smartphone-ul care a dominat anul acesta topurile internationale in ceea ce priveste camera foto si display-ul conform specialistilor de la DXOMARK. Practic, se propune o serie de teste comparative, atat creatorilor de continut, cat si urmaritorilor, pentru a se convinge de superioritatea tehnologica a HONOR Magic5 Pro.

Realitatea in jurul careia a fost construita aceasta campanie multi - serie graviteaza in jurul faptului ca in momentul in care te-ai obisnuit cu un anumit brand, mai ales de tehnologie, este dificil sa-l schimbi, chiar daca exista optiuni mai performante si poate mai avantajoase.

„E foarte complicat sa-ti schimbi telefonul dupa ce te-ai obisnuit cu el ani de zile. Fiind cel mai recent jucator intrat pe piata, intr-o industrie extrem de competitiva si cu utilizatori loiali, HONOR are nevoie de mai mult decat un story emotionant, pentru ca oamenii si profesionistii din domeniu sa fie convinsi de superioritatea noului smartphone Magic5 Pro. Astfel, am ales sa ne scoatem la tabla telefoanele si sa vedem, pe baza unor teste simple, daca chiar sunt atat de performante, sau daca doar traim cu ele din inertie. Practic, ne-am intrebat pe noi insine daca ne-am schimba telefonul cu unul superior din punct de vedere tehnic.” puncteaza Simina Dima, Managing Director & Executive Creative Director al Tribal Worldwide Romania.  

Astfel, cei doi moderatori alesi – Jean Gavril si Dan Cadar vor provoca trei utilizatori experimentati de smartphones si creatori de continut digital in social media locali, sa-si testeze telefoanele, sa puna la incercare cateva dintre cele mai folosite caracteristici in viata de zi cu zi. Performanta HONOR Magic5 Pro iese usor in evidenta in fata unor provocari nefiltrate, filmate in cadrul experimentului video chiar cu telefoanele Magic5 Pro.

“Avansul tehnologic a dat nastere unei generatii aflate mereu in miscare, dornica sa surprinda momentele importante, sa se documenteze, sa impartaseasca si sa inspire prin propriile experiente si povesti, astfel ca un smartphone cu capacitati foto-video exceptionale si cu o autonomie a bateriei cat mai mare a devenit o necesitate. Continuand strategia axata pe inovatii centrate pe nevoile si dorintele utilizatorilor, HONOR Magic5 Pro transforma momentele din viata acestora, inclusiv a profesionistilor, in aventuri de neuitat, prin imbinarea unor caracteristici si functii inovatoare, care depasesc standardele de referinta din industrie, totul intr-un flagship emblematic”, precizeaza Calin Clej, Marketing Director in cadrul HONOR Romania & Bulgaria.

Noua campanie, lansata exclusiv in mediul digital, cuprinde un mix de tactici pe Instagram, Facebook, YouTube si TikTok, amplificate printr-o serie de actiuni de PR, dezvoltate de echipa Porter Novelli Romania.

HONOR „The Magic Challenge”

Credite campanie

HONOR Romania

Calin Clej – Marketing Director HONOR Romania & Bulgaria

Laura Viciu – Head of PR & Social Media HONOR Romania

 

Tribal Worldwide Romania

Simina Zidaru Dima – Managing Director & Executive Creative Director

Ruxandra Popescu – Client Service Director

Georgiana Bulagea – Senior Creative

Alex Udrea – Art Director

Elena Mihai – Account Director

Alexandra Stan – Influencer Manager

Bianca Visinescu – Social Media Manager

 

Parteneri

Porter Novelli Romania

Sorina Mihai – Managing Partner

Diana Mottok – Client Service Director

Nadine Said – Account Manager

 

Casa de productie

StaySarp Film

 

Cine este HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat sa devina un brand tehnologic iconic la nivel global si sa creeze o noua lume inteligenta prin intermediul produselor si serviciilor sale puternice. Cu o expertiza in domeniul cercetarii si dezvoltarii, se angajeaza sa dezvolte tehnologii care sa permita oamenilor din intreaga lume sa mearga mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza si de a face mai mult. Oferind o gama de smartphone-uri, tablete, laptopuri si dispozitive portabile de inalta calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium si fiabile HONOR le permite oamenilor sa devina o versiune mai buna a lor insisi.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati HONOR online la www.hihonor.com sau sa trimiteti un e-mail la newsroom@hihonor.com.

TRIBAL WORLDWIDE - The Group

Tribal Worldwide Romania este agentia de creatie digitala membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice, productie, marketing experential si evenimente speciale.

Mai mult in Campanii, Digital, Telecom


PUBLICITATE: