Grupul de tipografii germane EDS intra România
Marti, 15 Ianuarie 2008


(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Unul dintre cele mai mari grupuri de tipografii germane - EuroDruckService GmbH, intra pe piata din Romania. Primul pas in planul de dezvoltare este constructia unei uzine tipografice langa Brasov, care isi va incepe productia in toamna anului 2008.

 

Potrivit oficialilor de comunicare ai companiei, decizia este motivata de obiectivul de a-si consolida pozitia din Europa Centrala si de Est ca lider in furnizarea de materiale tiparite pentru trusturi de presa si lanturi de retail.

 

“Romania se potriveste foarte bine strategiei noastre, atat din punct de vedere geografic, cat si tehnologic – noi evoluam impreuna cu clientii nostri”, spune Christian Senff, CEO al EDS.

 

Reprezentantii companiei spun ca EDS vine in intampinarea unei cereri si unor exigente tot mai crescute in domeniu la nivel national si ca va beneficia de o echipa de management locala cu experienta. In decembrie 2007, grupul a comandat deja prima masina de tipar heat-set offset rotativa la producatorul de masini tipografice MAN.

 

Cu o echipa totala de peste 1,700 de angajati EDS are cartierul general in Germania, la Passau, si detine mai multe uzine tipografice (tipar offset rotativ si plan) in Austria, Germania, Ungaria, Polonia si Republica Ceha ( www.edsgroup.de )

 


PUBLICITATE: