Grupul Millenium Communications devine Millenium People
Joi, 11 Noiembrie 2010
 ( AdPlayersINFO, info[at]adplayers.ro )

Grupul Millenium Communications isi schimba numele sub care este cunoscut in prezent in industria de comunicare, si devine Millenium People.

Potrivit reprezentantilor sai, sub umbrela grupului de comunicare Millenium People activeaza entitatile de business: BORTUN•OLTEANU, RUSU+BORTUN Brand Growers, Millenium Special Events Agency, The Institute si Fundatia Gala Societatii Civile.

Dupa infiintarea companiei Millenium Communications, prima entitate sub umbrela de grup a avut loc in 2008, la infiintarea RUSU+BORTUN Brand Growers, agentia de strategie si manifestare de brand din cadrul grupului. Doi ani mai tarziu, in 2010, s-a desprins din Millenium Communications si BORTUN•OLTEANU, agentie de PR.

Conform oficialilor de comunicare, odata cu incheierea procesului de rebranding, din grupul Millenium People vor mai face parte Millenium Special Events Agency care este va fi specializata in servicii de BTL, si The Institute, unitatea de business a grupului care se ocupa de organizarea festivalurilor AdPrint, Internetics (festivaluri proprii Millenium), dar si de Effie, ADOR si ADC*RO.

Mai mult in Business


PUBLICITATE: