Godmother devine partenerul oficial pentru piata din Romania al 27Names - cea mai mare retea de agentii independente de evenimente din Europa
Vineri, 13 Mai 2022

 

Credit. Godmother 

De 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL, agentia bucuresteana se alatura celor mai mari agentii independente de evenimente din Europa, intr-o retea care reuneste peste 500 de specialisti in domeniu.

AdPlayers. info

De 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL, agentia bucuresteana Godmother se alatura celor mai mari agentii independente de evenimente din Europa, intr-o retea care reuneste peste 500 de specialisti in domeniu.

”Acest parteneriat este o recunoastere a standardului inalt pe care il impunem in organizarea de evenimente si a inovatiei pe care o aducem constant pe aceasta piata, de peste 20 de ani. Ne-am dorit colaborarea cu 27Names deoarece sunt convins ca accesul la know-how si tool-uri inovatoare, precum si posibilitatea de a colabora cu experti din alte tari vor avea un impact pozitiv asupra proiectelor derulate pentru clientii nostri” a declarat Valentin Vacarus, Managing Director Godmother

John O'Shaughnessy, Zsofia Dobos si Martin Rauam, membri ai boardului 27Names, au declarat: “Suntem incantati ca Godmother s-a alaturat familiei 27Names si ca avem oportunitatea sa beneficiem de ampla lor experienta si de abordarea lor versatila si inovatoare in proiectele derulate impreuna. Sunt convins ca vom impartasi multe momente pline de inspiratie”

Deja implicata in derularea de evenimente la nivel european sau regional, din retea.

Procesul de aderare la 27Names a fost finalizat in aprilie 2022, iar Godmother este deja implicata in derularea de evenimente la nivel european sau regional, alaturi de alte agentii din retea.

27Names este o retea profesionala care reuneste cele mai bune agentii independente de evenimente din Europa, alegand drept partener o singura agentie din fiecare tara.

Printre partenerii 27Names se numara agentii precum Magic Garden (Franta), Verve (Irlanda), The Oval Office (Belgia) sau CONCEPT X (Germania). Lista completa a partenerilor 27Names poate fi consultata aici.

De 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL

Specializata in furnizarea de servicii de tip BTL, Godmoter este o agentie de publicitate cu o experienta de 22 de ani, orientata permanent catre solutii si are peste 1000 de evenimente implementate. Compania crede in engagement, in perfectionare constant si are ca filosofie sa transforme toate colaborarile cu partenerii in experiente memorabile, inovative.

Reteaua de agentii de evenimente 27Names

Infiintata in 2008, 27Names reuneste cele mai bune agentii independente de evenimente din Europa. Misiunea retelei este sa promoveze colaborarea in business, inovarea si creativitatea astfel incat membrii actesteia sa prospere.

27Names si-a propus sa reprezinte un parteneriat solid bazat pe incredere si relatii personale. Impreuna reteaua reprezinta peste 500 de experti in comunicare si organizare de evenimente din 20 de tari, care isi propune ca, impreuna, sa se impuna ca lideri ai industriei de evenimente, imbinand cele mai recente insight-uri, tehnologii si strategii pan-europene cu experienta locala.

Mai mult in Business, Parteneriate si Achizitii

 


PUBLICITATE: