Friends Advertising s-a mutat in centru cu 50.000 EUR
Marti, 01 Iulie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Friends Advertising s-a mutat in centrul Bucurestiului. „Ne mutam pentru ca Friends a crescut si avem nevoie de un spatiu cat mai functional”, a motivat relocarea Sorin TRANCA, Managing Partner & Creative Director.

 

Potrivit Monicai Jitariuc, Senior PR Coordinator al agentiei, mutarea in noul sediu a insemnat o investitie de peste 50,000 euro, si se afla intr-o locatie de birouri amenajata intr-o cladire istorica din centrul Bucurestiului. Cu 20 % mai mare decat vechea locatie a agentiei de publicitate din Soseaua Nordului, noul sediu de pe Strada Academiei nr. 39-41 are o suprafata utila de 450 mp si pastreaza numerele de telefon ( 031 - 620 0445 / 6 / 7).

 

Parte a grupului international IMSG, FRIENDS Advertising a avut anul trecut o cifra de afaceri de 10,5 Milioane LEI (aproximativ 3 Milioane EUR, estimare AdPlayers). Agentia de publicitate full service numara in prezent 25 de oameni, cei mai multi dintre ei seniori in publicitate, potrivit companiei.

 

Friends s-a afiliat in 2007 la IMSG, retea internationala care activeaza pe piete emergente care isi propune ca pana la sfarsitul lui 2009 sa fie unul dintre primele 10 grupuri de comunicare din lume.

 

/ PROFILE - FRIENDS Advertising

FRIENDS Advertising a fost infiintata in 2003, in jurul echipei creative Bojan Spasic – Sorin Tranca, cu o experienta de lucru in aceasta formula de aproape 10 ani. Nascuta sub semnul unor seniori in publicitate, potrivit agentiei, Friends si-a intarit in timp aceasta pozitionare si lucreaza la consolidarea ei pe principalele zone ale comunicarii.

 

FRIENDS a deservit numai in ultimii doi ani in jur de 25 clienti, printre care: Unilever (Sunsilk, Dero, Omo, Dove, Rexona, Delikat – dar si proiecte de Trade Marketing), Canon Photo-Video CEE (cont regional), TINA R, Medrom, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens Romania, Libra Bank, Fundatia Copii Sanatosi, Porsche Bucuresti Vest 2, Valrom, Eclipse Sat Londra, Fan Courier, European Drinks, Tiriac Imobiliare, Adama, ITV Rusia.


PUBLICITATE: