Fosta Printactiv, acum GoodSign: 500.000 EUR pe 8 luni din productie, standuri si amenajari comerciale
Miercuri, 15 Septembrie 2010

Cristian Arama, Director General, GoodSign (fosta Printactiv)

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Compania de productie publicitara, standuri expozitionale si amenajari comerciale Printactiv a devenit GoodSign. Infiintata in 1996, firma este detinuta integral de Cristian Arama, care ocupa si pozitia de director general.

Potrivit reprezentantilor companiei, noua GoodSign Printactiv va opera in piata sub numele GoodSign si acopera servicii din domeniul semnalisticii indoor si outdoor, realizare standuri expozitionale si decoruri de televiziune, amenajare spatii comerciale, sisteme de expunere si print digital.

Aproximativ 650.000 eur in 2009, 500.000 EUR pe primele 8 luni din 2010

Potrivit lui Arama, de-a lungul timpului, firma a inregistrat de la un an la altul o crestere a cifrei de afaceri,  intre 50% si 80%, atingand in anul 2007 venituri nete de 1.100.000 euro. In anii de criza financiara, cifrele de afaceri nu s-au pastrat, dar compania a reusit sa se mentina pe profit.

Astfel, in 2009 Printactiv a inregistrat un business de aproape 650.000 EUR si un profit de aproximativ 45.000 EUR. In prima parte a anului 2010, cifra de afaceri a companiei a crescut, ajungand pana la sfarsitul lunii august la aproape 500.000 EUR.

Vorbind despre structura veniturilor in functie de servicii, Arama spune ca acestea provin intr-o proportie relativ egala din cele trei directii de dezvoltare ale companiei - productia publicitara, standuri expozitionale si amanajari de spatii comerciale -  insa intr-o proportie variabila de la un an la altul. In 2010, oficialul GoodSign spune ca firma pe care o conduce a facut cea  mai buna afacere din semnalistica si decoruri de televiziune.

Estimeaza o crestere de 20%


„Speram sa continuam linia ascendenta in 2010, iar din 2011 sa resimtim efectele rebrandingului, concretizate in notorietate pe piata si, implicit, intr-o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 20%”, afirma pentru AdPlayers Cristian Arama despre asteptarile sale legate de business-ul companiei GoodSign.

Avand in prezent o echipa de 20 de angajati, printre clientii companiei fostei Printactiv si actualei GoodSign se numara Algernon, Antena 1, Antena 3, Altconcept, Romstal, Autoclass, Atelier DB, Hama Distribution, Media Pro Distribution, Millenium Design Group, Somarest, Square One.

Mai mult in AdPlayersREPORT, Productie Publicitara 


PUBLICITATE: