Fondatoarea Free Comunication, Alexandra Dinita, este noul presedinte Public Relations Global Network
Miercuri, 12 Mai 2021

 

Credit. Free Comunication

Una dintre cele mai mari retele globale de agentii de comunicare independente din lume, Public Relations Global Network (PRGN) reuneste peste 50 de organizatii, de pe sase continente.

AdPlayers. info

Alexandra Dinita, General Manager al agentiei Free Communication, este noul presedinte al retelei Public Relations Global Network.

Una dintre cele mai mari retele globale de agentii de comunicare independente din lume, Public Relations Global Network (PRGN) reuneste peste 50 de organizatii, de pe sase continente. Free Communication este membru deplin al PRGN din 2014.

„Preluarea conducerii unei retele globale de agentii intr-un an in care lumea speram ca incepe sa-si revina din pandemia de Covid-19 reprezinta o adevarata provocare de leadership, din orice perspectiva. Imi plac provocarile si, totodata, oportunitatile care apar intr-un astfel de context fara precedent”, afirma Alexandra Dinita, arhitect prin formare, care a fondat Free Communication in 2002, alaturi de Laurentiu Nita si Nicoleta Matei.

In calitate de presedinte pentru mandatul 2021-2022, Alexandra Dinita va prezida activitatile PRGN in contextul in care industria comunicarii, la nivel global, trebuie sa se adapteze provocarilor si noilor realitati create de pandemie si de efectele acesteia.

In varsta de 47 de ani, Alexandra Dinita este, dincolo de arhitect, manager si profesionist al comunicarii, o pasionata de sport si aventura montana si mama unui baiat de 12 ani.

Aleasa de agentiile membre la ultima intalnire a organizatiei, desfasurata online, Alexandra Dinita este cel de-al 30-lea presedinte al PRGN si preia mandatul de la Robert Bauer, managing partner al agentiei Accelent Communication din Viena.

Mai mult in PR, Management, Parteneriate

 

 

 


PUBLICITATE: