Divizii noi la ARBO Influence Marketing (The AIM). ,,Clientii multinationali investesc bugete consistente" Alin Alecu, GM, ARBOmedia
Luni, 18 Martie 2019



"Dupa intrarea pe piata in jumatatea a doua a anului 2018 cu cele 3 divizii de: Travel, Wellbeing si Family, am identificat o nevoie a clientilor de bloggeri specializati pe diferite nise. Astfel am creat divizia de food, pentru impatimitii gatitului si divizia de lifestyle pe care am lansat-o in cadrul evenimentului din 14 martie” a afirmat pentru AdPlayers, Alin Alecu, GM, ARBOmedia


Credit: ARBOmedia

AdPlayers. Iulian Toma

Divizii noi la ARBO Influence Marketing (The AIM). In prezent afacerea de influence marketing a regiei are cinci divizii.

"Dupa intrarea pe piata in jumatatea a doua a anului 2018 cu cele 3 divizii de: Travel, Wellbeing si Family, am identificat o nevoie a clientilor de bloggeri specializati pe diferite nise. Astfel am creat divizia de food, pentru impatimitii gatitului si divizia de lifestyle pe care am lansat-o in cadrul evenimentului din 14 martie” a afirmat pentru AdPlayers, Alin Alecu, general manager, ARBOmedia.

"Dupa intrarea pe piata in jumatatea a doua a anului 2018 cu cele 3 divizii de: Travel, Wellbeing si Family, am identificat o nevoie a clientilor de bloggeri specializati pe diferite nise. Astfel am creat divizia de food, pentru impatimitii gatitului si divizia de lifestyle pe care am lansat-o in cadrul evenimentului din 14 martie” a afirmat pentru AdPlayers, Alin Alecu, general manager, ARBOmedia.

„Unul dintre obiectivele noastre este sa cream campanii out of the box in care bloggerii sa se regaseasca, iar clientul sa fie multumit de rezultate. In aceasta zona se regasesc clienti din toate categoriile, paleta de proiecte ce pot fi implementate fiind extrem de larga si de ofertanta” a mai spus managerul ARBOmedia.

Clientii multinationali investesc bugete consistente

Intrebat cine da tonul investitiilor, Alecu a mai spus pentru AdPlayers ca primii sunt clientii multinationali.

„Trendul pentru astfel de campanii vine in general de la clientii multinationali care investesc bugete consistente pe aceasta piata” afirma Alin Alecu. „Si in Romania au inceput sa fie alocate resurse din ce in ce mai mari catre blogosfera, social media si influenceri. Estimam o crestere spectaculoasa a acestui segment de piata in urmatorii ani. Pe de alta parte, piata vloggerilor este de asemenea in crestere, ceea ce ne face sa ne gandim la o noua divizie pe aceasta parte, dar toate la timpull lor."

5 categorii de influenceri ARBO Influence Marketing - Travel, Family, Wellbeing, Food, Lifestyle

Proiect lansat anul trecut de ARBOmedia, ARBO Influence Marketing (The AIM) reprezinta o dezvoltare fireaasca a companiei cu experienta de peste 20 de ani in marketingul sik comunicarea romaneasca.

Potrivit companiei, The AIM se contureaza astazi ca o vasta comunitate in blogosfera romaneasca, un hub in care influencerii si clientii de publicitate se intalnesc pentru a genera idei si campanii neconventionale. Cele 5 categorii de influenceri puse la dispozitie - Travel, Family, Wellbeing, Food, Lifestyle - raspund unor nevoi complexe de comunicare manifestate de piata de publicitate din Romania.


Credit: ARBOmedia

Organizat la SEVA Lounge in data de 14 martie 2019 intr-un cadru relaxat, evenimentul “We AIM to Fame” a avut rolul de a consacra proiectul The AIM in piata de publicitate autohtona si a constituit momentul propice pentru intalnirea bloggerilor The AIM cu clientii de publicitate si agentiile media.

Invitatii ARBOmedia au avut surpriza de a asista la un minirecital de exceptie cu momente din “Mamma mia!”, celebrul musical tradus acum in limba romana. Cornel Ilie, Ernest Fazakas, Ecaterina Ladin, Bianca Purcarea, Sebastian Seredinschi si Jazzy Jo au interpretat cateva piese binecunoscute ale indragitei formatii ABBA pentru cei prezenti la eveniment.

Printre partenerii care au facut posibil “We AIM to Fame” ARBOmedia se numara SEVA Lounge, Queisser Pharma, URBB (Tuborg Romania), Magnolia Café, Nespresso, YVES ROCHER, PepsiCo Romania, Nutrivita, Nedelya, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, IQOS.

Mai mult despre ARBOmedia

Mai mult in Business, Ambasadori de Brand, Influencers, 


PUBLICITATE: