Cu peste 200 de talente si cele mai mari comunitati online, fondatorul Global, Stefan Lucian si Olga Juverdeanu, GM-ul, lanseaza Global Talent United
Luni, 10 Decembrie 2018

Credit: Global United Talent / Fabrica de PR

Cu peste 200 de talente din toate zonele de entertainment si avand cele mai mari si relevante comunitati online, Global Talent United se pozitioneaza cea mai mare agentie de endorsement din Romania

adplayers.info

Inovatie. Calitate. Emotie. Referinta. Sau, in trei cuvinte, Global Talent United” isi pozitionaza compania fondatorii acestea. Cu un portofoliu de sute de campanii originale si un portofoliu de talente variat, compania expertiza indelungata in domeniu a unei echipe de profesionisti se reunesc acum sub numele Global Talent United, cea mai mare agentie de endorsement din Romania.

„Ma bucur foarte mult ca reprezentam un roadster cu atat de multe si diverse talente. La Global Talent United ne propunem sa le oferim tuturor uneltele necesare pentru ca aceste talente sa atinga cel mai inalt nivel al performantei artistice, indiferent de domeniul in care activeaza fiecare. Know-how-ul echipei noastre, viziunea si experienta pe care le-am dobandit de-a lungul anilor reprezinta motorul punerii in miscare pentru atingerea obiectivului nostru: acela de a aduce impreuna cele mai relevante talente”, a declarat Ștefan Lucian, A&R Manager si fondator Global.

„Avem un model de business unic, care se bazeaza pe contentul de calitate creat de talentele din fiecare domeniu al industriei de entertainment.  Am implementat unele dintre cele mai vizibile si originale campanii de advertising, lucram cu brandurile mari din Romania si suntem prezenti in toate mediile de comunicare. Ne dorim ca Global Talent United sa fie un hub al tuturor talentelor relevante, care sa-si gaseasca the perfect match in brandurile cu care colaboram”, declara Olga Juverdeanu, General Manager.

Peste 200 de talente din toate zonele de entertainment

Acoperind toate segmentele de varsta si interese, cu peste 200 de talente din toate zonele de entertainment, Global Talent United reprezinta artisti (INNA, Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam), actori (Ada Condeescu, Letitia Vladescu, Silviu Mircescu), online content creators (BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Selly, Vlad si Cristi Munteanu, NaddHu, Marisa Paloma, Irina Deaconescu), stand-up comedians (Micutzu, Badea, Bordea, Ana-Maria Calita, Ionut Rusu, Rux), artisti vizuali (Ovidiu Solcan, Octavian Graure, Alexandru Simedru) si reuneste intr-o noua formula continutul promovat pana de curand de Global Influencers si Trending Influencers.

Cele mai mari si relevante comunitati online

Agentia de endorsement Global Talent United reuneste talentele cu cele mai mari si relevante comunitati din online, cu cea mai puternica prezenta pe radio (piesele artistilor Global se aud pe toate posturile si sunt prezente in cele mai importante topuri radio, in vreme ce Ionut Rusu sau Flick dau savoare emisiunilor pe care le prezinta), TV („Vocea Romaniei”, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cutite” etc.) si media, dar si cu cele mai multe premii in domeniul in care activeaza.

INNA este unul dintre cele mai de succes branduri romanesti cunoscute la nivel international, cu piese cantate de oameni din toate colturile planetei, Delia este autoarea unora dintre cele mai mari hit-uri si show-uri exceptionale, premiata anul acesta cu Best Pop Artist si Best Personal Style la ELLE Style Awards, in vreme ce Alina Ceusan, de exemplu, este cel mai premiat fashion blogger de la noi, iar Matei Dima aka BRomania poate fi cu usurinta numit un deschizator de drumuri, care de curand a fost inclus de publicatia „Decat o Revista” pe lista celor 100 de oameni care vor defini Romania de maine.

Peste 600 de campanii de endorsment

Expertiza echipei care in ultimul an a muncit la conturarea Global Talent United isi spune cuvantul in realizari importante, precum implementarea celor peste 600 de campanii de endorsement, unele dintre ele premiate la Cannes Lions, Webstock, Internetics, prezenta in cele mai importante emisiuni TV si radio („Vocea Romaniei”, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cutite” etc.), 126 de hituri lansate, primul artist roman licentiat la casa de discuri a lui Jay-Z, INNA sau lansarea an de an a unor talente importante din industria muzicala, asa cum s-a intamplat cu The Motans, Irina Rimes, iar anul acesta cu Mark Stam.

Colaborari de referinta

De referinta este colaborarea INNEI cu ROC Nation pentru albumul ”YO”, primul proiect al unui artist roman licentiat la casa de discuri a lui Jay-Z. Albumul este unul de suflet pentru INNA, o manifestare prin muzica a trairilor si experientelor sale, acesta fiind compus integral in limba spaniola de artista. ”YO” este primul produs de la noi promovat international de label-ul detinut de celebrul Jay-Z, care reprezinta artisti internationali precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

INNA a lucrat intens in ultimii doi ani pentru a compune albumul “YO” in spaniola, iar pentru promovarea lui a cantat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca in fata a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a facut un promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexic si a dat interviuri pentru publicatiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc. Carla’s Dreams a marturisit in direct in matinalul radio prezentat de Ionut Rusu ca, in opinia sa, INNA este primul artist roman care va castiga un Grammy
https://www.youtube.com/watch?v=6LV_ZOU0VD4

Sub semnul originalitatii stau si evenimentele si concertele organizate an de an de Global. Anul acesta, Global Events a adus pe scenele mai multor orase din Romania primul turneu al vloggerilor de la noi, reunind pe unii dintre cei mai urmariti vloggeri ai momentului.

Cu proiecte de anvergura, acesti pusti ai noii generatii arata ca Romania se simte confortabil in zona digitala, iar personaje precum Selly au devenit idoli ai unei generatii. 5 Gang, din care face parte si Selly, a reusit o performanta greu de egalat cu piesa „Mod avion”, care a adunat 1 milion de vizualizari si a ajuns in Trending pe pozitia 1 in mai putin de 24 de ore.

12.000 de spectatori au experimentat iarna aceasta meniul curajos al show-ului „Acadelia”, cel mai asteptat concert al Deliei din acest an, care s-a tinut trei zile la rand la Sala Palatului si care a oferit celor prezenti o experienta completa de muzica, decor, lumini, emotii. Unicitatea lui Carla’s Dreams se regaseste in toate proiectele pe care artistul le-a lansat anul acesta. Dupa „Monomaniac”, concertul din primavara de la Arenele Romane, Carla’s Dreams incheie anul cu „Nocturn”, un proiect inovator si curajos in industria muzicala de la noi.

Global Records este autorul unora dintre cele mai originale lansari, iar muzica pe care o produce se aude peste tot, fie ca deschizi televizorul, asculti radioul sau dai click pe YouTube. De la sensibilitatea The Motans din piese ca „Inainte sa ne fi nascut”, „Maraton” sau hiturile „Jackpot” si „Pentru ca” lansat impreuna cu INNA, la „Iguana” si „RA” compuse integral in spaniola de INNA, de la succesul Blacklist cu Carla's Dreams „Tequila”, la sound-ul inconfundabil al pieselor Vanotek, de la ascensiunea lui Mark Stam si revenirea lui Dan Balan, Global Records si-a pus amprenta de succes pe cele mai multe hituri ascultate anul acesta. Pana acum, din 47 de saptamani ale anului, Global Records a fost constant 25 de saptamani no. 1 pe radio si 30 de saptamani no. 1 pe TV. Producatorii Global semneaza constant 6 din top 10 piese pe radio si TV, au in portofoliu colaborari cu producatori internationali, precum si piese produse pentru artisti celebri la nivel international.



Mai mult in prezentarea video Global Talent United:

Mai mult in Business



PUBLICITATE: