Continental Hotels SA si Accor incheie acordul de management. Patru hoteluri care nu vor mai opera sub brandul Ibis, in rebranding.
Marti, 30 Iunie 2020

 

Credit: Continental Hotels

,,In urma acestui proces cele 4 hoteluri vor fi rebranduite astfel: hotelurile Continental Forum Bucuresti si Continental Forum Constanta vor functiona sub un standard de patru stele, in timp ce MyContinental Bucuresti si MyContinental Sibiu vor reprezenta noul brand de trei stele” Radu Enache, CEO si Presedinte al Continental Hotels S.A.

AdPlayers. info

Continental Hotels SA, cel mai mare lant hotelier romanesc si Accor, lider in industria hoteliera internationala au decis de comun acord sa incheie acordul de management semnat in urma cu 20 ani, anunta compania. Potrivit informarii, in conformitate cu acest acord incepand cu 1 iulie 2020, patru hoteluri proprietatea Continental Hotels nu vor mai opera sub brandul Ibis, este vorba despre Ibis Gara de Nord, Ibis Parlament, Ibis Constanta si Ibis Sibiu.

„Incepand cu data de 1 iulie, hotelurile Ibis preluate vor fi inchise pentru aproximativ 4 - 6 luni in vederea efectuarii unor lucrari de renovare si reamenajare. In urma acestui proces cele 4 hoteluri vor fi rebranduite astfel: hotelurile Continental Forum Bucuresti si Continental Forum Constanta vor functiona sub un standard de patru stele, in timp ce MyContinental Bucuresti si MyContinental Sibiu vor reprezenta noul brand de trei stele” a spus Radu Enache, CEO si Presedinte al Continental Hotels S.A.

,,Dorim sa multumim Grupului Accor pentru tot ceea ce am reusit sa realizam impreuna pe piata industriei hoteliere din Romania. In acelasi timp, planurile noastre de extindere cuprind inca 3 hoteluri Forum de 4 stele la Brasov, Iasi si Cluj si un hotel de 2 stele Hello Hotel la Iasi.”

„Fiind un lider global al ospitalitatii, cu un portofoliu care depaseste 5000 de hoteluri in intreaga lume, ne concentram pe relatii solide de parteneriat cu toti proprietarii de hoteluri care colaboreaza cu noi. Astfel de relatii includ luarea de decizii comune privind incheierea cooperarii atunci cand vine momentul potrivit” a comentat Luc Gesvret SVP Operation & Topline, Accor Europe de Est.

,,In acelasi timp, urmarind strategia noastra de extindere a portofoliului, in colaborare cu partenerii nostri, intentionam sa deschidem 7 noi hoteluri (cu peste 800 de camere) in acest an si 9 hoteluri suplimentare cu 1200 de camere in anii urmatori pe segmente de la budget la clase superioare pentru a oferi o gama larga de experiente turistilor care se indreapta spre Romania” , a mai spus oficialul Accor.

Accor – 5000 de hoteluri in 110 tari

Accor este un grup hotelier, lider mondial in domeniul ospitalitatii augmentate, ce ofera experiente unice si semnificative in 5.000 de hoteluri, statiuni si resedinte din 110 tari. Cu un portofoliu de marci de neegalat, ce variaza de la lux pana la segmentul economy, Accor ofera expertiza in domeniul ospitalitatii de peste 50 de ani.

Dincolo de cazare, Accor propune noi moduri de a trai, de a lucra si de a se relaxa, prin brandurile sale de gastronomie, viata de noapte, bunastare si de coworking. Pentru a stimula performanta afacerii, portofoliul de acceleratoare de business al Accor amplifica distributia, operatiunile si experienta ospitalitatii. Oaspetii au acces la unul dintre cele mai atractive programe de loialitate hoteliere din lume. Accor este profund dedicat crearii de valori durabile si joaca un rol activ in a sustine planeta si comunitatea prin intermediul programului sau Planet 21 - Acting Here si fondului Accor Solidarity, care ofera grupurilor defavorizate acces la un loc de munca prin formare profesionala.

Continental Hotels - Cel mai mare lant hotelier romanesc

Continental Hotels SA are o traditie de aproape 30 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. In prezent Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, business si economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum si cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetaria Continental. Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1860 de camere in 8+4 unitati hoteliere.

Mai mult in Parteneriate si Achizitii, Business, Branding, Rebranding


PUBLICITATE: