AdPlayersREPORT 2017: Grupul TDG estimeaza ca a incheiat 2016 cu o crestere de aproximativ 30%. Pentru Romania, crestere estimata de 40%.
Joi, 05 Ianuarie 2017

Pentru operatiunile din Romania, holdingul international de companii cu activitate in industria digitala estimeaza o crestere de aproximativ 40%.

adplayers. Iulian Toma

TDG, unul dintre principalele grupuri de Marketing Digital & Ad-Tech din Europa si Orientul Mijlociu, estimeaza ca a incheiat 2016 cu o crestere de aproximativ 30%, au declarat pentru adplayers oficialii de comunicare ai grupului. Sub deviza „Bring on the Next Ten!”, grupul TDG a aniversat la sfarsitul anului 2016 un deceniu de activitate pe piata digitala.

Crestere cu 40% in Romania

Reprezentat in Romania de Dragos Stanca, Managing Partner, ThinkDigital Romania, grupul TDG este prezent pe piata locala prin ThinkDigital - una dintre cele mai extinse retele de publicitate online, cu un portofoliu local si international care cuprinde publisheri precum TripAdvisor, Vice si Skype, dar care ofera solutii complexe de advertising, pornind de la creatie, continut si strategie de campanii online pana la placement; si cu Tailwind - companie care acopera segmentul de tehnologie de advertising, reprezentant regional Sizmek si operator al Project Agora - primul marketplace premium local, destinat advertising-ului programatic si dezvoltat in parteneriat cu AppNexus.

Pentru operatiunile din Romania, grupul international de companii cu activitate in industria digitala estimeaza o crestere de aproximativ 40%, a afirmat pentru adplayers Dragos Stanca, Managing Partner, ThinkDigital Romania, oficialul de business TDG de la Bucuresti.

„Bring on the Next Ten!”

Intr-un mesaj aniversar catre parteneri si echipa TDG, Odysseas Ntotsikas, fondatorul si directorul executiv al grupului a mentionat:  « Din 2006, TDG s-a conturat drept un nucleu digital care deschide noi cai si propune noi practici de comunicare, sprijinind piata locala in aventura transformarii digitale si zguduind barierele oligopolistice din mediul de afaceri. Sarbatorim acesti primi 10 ani privind cu nerabdare catre urmatorii zece. »

Cu o echipa de peste 130 de profesionisti din sfera digitalului, in cele 8 agentii regionale, grupul TDG opereaza in prezent prin 4 companii specializate ThinkDigital, ForestView, TailWind si Project Agora, fiind, de asemenea, organizatorul ICEEfest,  unul dintre cele mai importante evenimente dedicate publicitatii digitale din Europa.

Mai mult in Digital, Interactive, AdPlayersREPORT,  AdPlayersREPORT 2017, AdPlayersREPORT Digital, AdPlayersREPORT Interactive,


PUBLICITATE: