Schimbari la varful Euroexpo. Daniela Tarsay revine ca Deputy GM, de la Affiche
Miercuri, 01 Septembrie 2010

Daniela Tarsay, Deputy General Manager, Euroexpo Trade Fairs.

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Schimbari la varful managementului Euroexpo Trade Fairs. Daniela Tarsay (foto) ocupa, incepand din 1 septembrie 2010,  functia de Deputy General Manager. Potrivit reprezentantilor companiei, Camelia Buda va ramane in continuare Director General urmand sa dezvolte Euroexpo  prin identificarea unor noi directii in domeniul evenimentelor speciale.

Cu opt ani in industria de publicitate si in organizarea de evenimente, Daniela Tarsay a mai ocupat functia Director Executiv in cadrul  Euroexpo in perioada 2003-2006, timp in care a organizat targuri precum Luxury Show, Advertising Show, Print Show si Kidex.

In perioada 2006 - 2010 Daniela Tarsay a lucrat la Affiche Media, companie unde este partenera si in prezent, dupa cum a afirmat oficialul, pentru AdPlayers. „Propunerea am primit-o in vara acestui an. M-am intors sa coordonez departamentul de targuri si expozitii”, a spus Tarsay, intrebata cum s-a intors la Euroexpo.

Primele evenimente pe care Daniela Tarsay le va superviza vor avea loc in luna septembrie la Romexpo: Digital Print & Sign, Gifts Show si Wellness Show. In lunile urmatoare, portofoliul Euroexpo Trade Fairs va fi completat de evenimente precum Auto Tehnic Show, Transport & Logistic Show, Deluxe Jewellery & Watches, Cleaning Show, Kidex, Baby Boom si Expozitia Internationala de Francize si Branding.

Mai mult in OameniEveniment


PUBLICITATE: