Fosta Splendid Media, Diana Zalutchi se alatura echipei de vanzari a TVR
Vineri, 21 Octombrie 2011
 (AdPlayers, Info )

Fosta director de vanzari la Splendid Media, Diana Zalutchi, face parte din echipa de vanzari a TVR. Ea continua sa lucreze acum pentru vanzarea spatiului de publicitate al posturilor TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR Cultural, TVR International, de aceasta data in cadrul Directiei Marketing si Vanzari a postului public

Noua achizitie din cadrul Directiei Marketing si Vanzari are o experienta in media de aproximativ cincisprezece ani („the network”, Mindshare - WPP Group, Media Insight) si de peste sapte ani in vanzari, unde a lucrat in companii precum Arbo Media si Splendid Media.

„Am decis sa aleg TVR pentru ca este produsul media pentru care lucrez de sapte ani si caruia ii cunosc particularitatile si piata. Ma simt legata de acest produs si vreau sa continui sa lucrez pentru el”, spune Diana Zalutchi.

TVR a hotarat sa incheie relatia de parteneriat cu regia de publicitate Splendid Media incepand cu data de 30 septembrie 2011. Din 1 octombrie 2011, de gestionarea spatiului de publicitate al TVR se ocupa Directia de Marketing si Vanzari din cadrul TVR.

Mai mult in Oameni, Media


PUBLICITATE: