Fost sef de strategie si programe de copii la Kika, numit peste programele Turner CEE
Marti, 19 Ianuarie 2016
 
 Thorsten Schweer este noul Director de Programe Cartoon Network si Boomerang, pentru Europa Centrala si de Est

adplayers. info

Fost sef de strategie si programe pentru canale de copii la Kika, a fost numit peste programele Turner CEE. Ex Head of Program Planning & Material Coordination la KiKA, in Germania, Thorsten Schweer a fost numit in functia de Director de Programe pentru copii, la Turner, in Europa Centrala si de Est.

Noul sef de programe va fi responsabil de continutul de program linear si non-linear, planificarea programelor, dublarea si achizitiile pentru Cartoon Network si Boomerang in Europa Centrala si de Est, regiune care cuprinde, printre altele, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Polonia, Rusia si Romania.

Schweer a mai lucrat timp de sase ani si in cadrul companiei MGM, unde a avut functia de Director de Programe & On Air. Din aceasta pozitie, el a fost direct responsabil de lansarea canalelor MGM in Europa Centrala, dar si de programe, de achizitii si de promovarea on-air.

Schweer ii va raporta lui Matthias Heinze, vicepresedinte pentru operatiuni comerciale pentru Europa Centrala si de Est si manager general pentru Europa de Est. „Suntem foarte incantati sa il avem pe Thorsten Schweer in echipa noastra. El aduce o vasta experienta internationala si o foarte buna expertiza in ceea ce priveste televiziunea pentru copii, lucruri care vor juca un rol important in consolidarea pozitiei de lider a televiziunilor Cartoon Network si Boomerang in Romania”, a declarat Matthias Heinze. 

Mai mult in Media, Oameni 


PUBLICITATE: