"Toyota Production System" in comunicare vine la Bucuresti pentru "Solutii de Afaceri Creative"
Marti, 06 Octombrie 2015
 

"Toyota Production System" la "Solutii de Afaceri Creative" pe 13 octombrie 2015.

sursa:solutiiafacericreative.ro

adplayers. info

Dupa un succes la nivel local in mai multe orase din tara, Conferinta „Solutii de Afaceri Creative” (S.A.C) ajunge si la Bucuresti pe 13 octombrie, la Crystal Pallace Ballrooms. S.A.C. este un concept sub care trei companii din domeniul serviciilor de marketing si-au unit fortele pentru a organiza conferinte si intalniri cu oamenii de afaceri care cauta solutii si participa in procesele de decizie ale unor proiecte de marketing si comunicare derulate de companiile pe care le reprezinta.

„S.A.C. are cu siguranta o solutie indiferent daca o companie activeaza in Industria de Publicitate, in Industria Imprimarilor Textile, Industria Auto, Industria Mobilei, IT… pana la Turism, Agricultura” spune Andra Danaila, director general Update Advertising. Unul din cei trei antreprenori care isi pun cunostintele acumulate in industria de marketing la dispozitia participantilor SAC, Andra Danaila dezvolta conferintele alaturi de partenerii sai Lavinia Pop de la PIN PLUS PIN si Zsolt Rudnyanszky, managerul J&J Group.

O zi de Conferinte si Workshop-uri

Organizat  in mai multe orase din tara, S.A.C. este conceput sa ofere o experienta completa intr-un singur eveniment. Ideile practice prezentate sunt o punte de legatura intre finantare, productie, tehnologie, solutii personalizate si semnalistica indoor/outdoor. Un eveniment gandit sa adune impreuna companii din industria de publicitate si clientii care au nevoie de solutii in domeniul lor de activitate.

SAC se desfasoara pe parcursul unei zile si este structurata in doua parti. Prima parte a zilei este dedicata conferintelor –iar in a doua parte a zilei sunt organizate workshop-uri cu demonstratii practice. Cele mai noi materiale, accesorii, articole promotionale, display-uri digitale etc. decoreaza si interactioneaza cu participantii pe intreg parcursul desfasurarii evenimentului.

De la solutii de finantare pentru dezvoltarea afacerii pana la diferente intre promovare clasica si promovarea neconventionala, sau solutii pentru cresterea productivitatii in industria de publicitate, SAC isi propune sa ofere raspunsuri la multe intrebari cu care se confrunta astazi oamenii de afaceri.

 Ziua se incheie cu un cocktail de socializare urmat de o degustare de vin, astfel incat pe langa schimbul de idei, conexiunile incheiate pot duce inclusiv la parteneriate de afaceri intre cei care ofera solutiile si cei care au nevoie de acestea.

"Toyota Production System" cu Michael Althoff, Yellotools

Invitat special la a doua editie S.A.C.este dl. Michael Althoff– CEO si fondator Yellotools – peste 400 de accesorii Yellotools ce rezolva ingenios probleme agasante de zi cu zi. Althoff va vorbi despre productia de tip Lean, o filozofie de management care are la bazasistemul TPS (Toyota Production System).

Conform filosofiei Toyota Production System, valoarea se defineste ca „ceea ce clientul este dispus sa plateasca” iar procesele interne sunt analizate din punctul de vedere al valorii adaugate si al pierderilor.  Sarcina principala este crearea unui proces continuu de eliminare a pierderilor, adica eliminarea oricaror actiuni care consuma resurse, dar nu creeaza valoare (sau nu sunt importante) pentru consumatorul final.

Rezervari: online, in limita locurilor disponibile

A II-a Editie S.A.C. va avea loc pe 13 OCT 2015 la Bucuresti - Crystal Pallace Ballrooms. Rezervarea unui loc se face fara taxa in limita locurilor disponibile ale salii la www.solutiiafacericreative.ro 

Mai mult in Conferinte, Eveniment


PUBLICITATE: