TVR, official broadcaster #Tokyo2020. In perioada 23 iulie - 8 august in direct si inregistrat peste 200 de ore de la cele mai recente Jocuri Olimpice.
Luni, 19 Iulie 2021

 

Credit. TVR

Echipa TVR prezenta in Japonia este formata din jurnalistii-comentatori: Emil Hossu-Longin, Monica Bucur, Dragos Cojocaru, Cristian Mindru, carora li se alatura Alina Alexoi (COSR), un reporter/corespondent - Dorin Chiotea, trei cameramani, un producator si un coordonator al echipei.

AdPlayers. info

In perioada 23 iulie – 8 august, Televiziunea Romana transmite in direct si inregistrat peste 200 de ore de la cea mai asteptata editie a Jocurilor Olimpice de pana acum, #Tokyo2020, anunta postul public.. Chiar daca nu din tribune, vom fi alaturi de sportivii romani calificati la JO de vara, urmarind transmisiunile TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Moldova.

Pentru prima data in istorie, o editie a Jocurilor Olimpice, amanata cu un an, se desfasoara intr-o tara care a decretat stare de urgenta din cauza pandemiei SARS-CoV2. Va fi o editie cu totul atipica, in care sportivii, ca si delegatiile oficiale si jurnalistii vor fi nevoiti sa respecte reguli foarte stricte. Din 23 iulie pana in 8 august 2021, TVR ofera telespectatorilor sai Jocurile Olimpice de la Tokyo, editia cu numarul treizeci si doi a Jocurilor Olimpice de vara, cel mai mare eveniment multi-sportiv mondial.

O lume intreaga se va conecta la fusul orar al Japoniei unde, timp de peste doua saptamani, cei mai buni sportivi de pe mapamond ne vor emotiona, ne vor aduce bucurie si ne vor aminti ca, indiferent unde ne aflam sau ce limba vorbim, suntem mai puternici impreuna. Romanii vor simti pulsul miscarii olimpice prin intermediul Televiziunii Romane, official broadcaster Tokyo 2020, care va asigura, in acest an, peste 200 ore de transmisiuni directe si inregistrari de la Jocurile Olimpice, pe patru dintre posturile sale – TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR Moldova.

Din 22 iulie, pentru ca intrecerile incep chiar inaintea ceremoniei de deschidere, romanii vor urmari in direct la TVR sporturile si probele cu participare romaneasca, dar si cele mai spectaculoase sporturi si finale. La TVR 1 vor putea fi vazute probe de canotaj, atletism, inot, meciuri importante de fotbal, handbal si baschet, dar si tenis de masa, tir cu arcul, scrima.

La TVR 2, telespectatorii vor putea vedea gimnastica, dar si probe din atletism si handbal, iar la TVR 3, vom viziona volei, baschet si alte discipline. Intr-o grila dedicata aproape exclusiv Jocurilor Olimpice, pe perioada 23 iulie - 8 august, TVR Moldova va oferi telespectatorilor de peste Prut cele mai interesante probe la care participa romanii, precum si marile competitii de gimnastica, atletism, canotaj etc.

In total, Televiziunea Romana va asigura transmisiuni directe din aproximativ 30 de sporturi. O echipa de jurnalisti TVR se afla deja la Tokyo si aduce in programele Televiziunii Romane cele mai noi informatii si imagini de la fata locului, dar va asigura si comentariul pentru transmisiuni directe pe durata Jocurilor Olimpice. Echipa TVR prezenta in Japonia este formata din jurnalistii-comentatori: Emil Hossu-Longin, Monica Bucur, Dragos Cojocaru, Cristian Mindru, carora li se alatura Alina Alexoi (COSR), un reporter/corespondent - Dorin Chiotea, trei cameramani, un producator si un coordonator al echipei.

Probele din cadrul Jocurilor Olimpice vor fi comentate atat de la fata locului, cat si de la Bucuresti. Se vor afla in fata microfoanelor, de la Bucuresti: Sorin Hobana, Marian Olaianos, Narcis Selaru, Dragos Bocanaciu, Bogdan Tomulica. Printre colaboratorii Redactiei Sport pe durata JO se numara vicecampioana olimpica Roxana Scarlat, care va comenta probele de scrima.

Viitorul fotbalului romanesc se joaca si la Tokyo. Au fost neinvinsi in grupe la EURO 2020, iar la JO, tricolorii mici lupta pentru un destin mare. Prima partida a Nationalei Romaniei, cu Honduras, va fi in direct la TVR 1 joi, 22 iulie, de la ora 14.00, cu comentariul lui Emil Hossu-Longin. Ceremonia de deschidere a JO e programata pentru vineri, 23 iulie, ora 14.00 si va fi putea fi urmarita de asemenea in direct la TVR 1, cu Alina Alexoi la microfon.

Pe langa transmisiunile directe sau inregistrate de la Tokyo, TVR mai difuzeaza, in perioada 22 iulie – 8 august, rezumate, studiouri dedicate evenimentului si jurnale olimpice. Astfel, din 22 iulie, ora 18.00, cele mai noi informatii de la Jocurile Olimpice, dar si rezumatele zilei le vom putea urmari zilnic in „Jurnalul olimpic”, prezentat alternativ de Eda Marcus, Tudor Furdui, Costin Desliu si Vlad Arhire. Pe durata Jocurilor Olimpice, in editii speciale „Studio olimpic”, invitati din lumea sportului vor vorbi despre performantele romanesti si internationale inregistrate de sportivi la Tokyo.

In saptamana dinaintea JO (19-23 iulie), si programul matinal „Cu capu-n zori” isi coloreaza tematica in culori olimpice. Jurnalistii TVR ne vor oferi primele informatii despre sportivii sositi in capitala Tokyo, amanunte despre transmisiuni, ceremonia de deschidere, atmosfera unei competitii de asemenea anvergura, desfasurata pentru prima data fara spectatori.

In jur de 340 de evenimente din 33 de sporturi vor avea loc sub umbrela Jocurilor Olimpice, la Tokyo, in aceasta vara, dar unele dintre probe si discipline sunt organizate in afara capitalei Japoniei. Competitiile se vor desfasura in nu mai putin de 41 de locatii, incluzand Japan National Stadium, Tokyo Stadium si Yokohama Stadium. La Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Romania este reprezentata de 101 sportivi, care concureaza la 17 discipline sportive.

Mai mult in Media, TV, Sport Marketing


PUBLICITATE: